Wyniki badań przeprowadzonych przez Światową Organizację Zdrowia (WHO) jasno dowodzą, że jedzenie mięsa czerwonego, bądź przetworzonego grozi rakiem. Jak się bowiem okazuje zarówno mięso czerwone jak i mięsne produkty przetworzone zostały oficjalnie uznane przez WHO za kancerogenne. PRZETWORY MIĘSNE W TEJ SAMEJ GRUPIE RYZYKA CO AZBEST! Mięso czerwone zaliczono do grupy 2A produktów kancerogennych, co oznacza, że może ono z prawdopodobieństwem powodować raka, natomiast przetworzone mięso znalazło się w grupie największego ryzyka,
@vipcypr8: no tak, w końcu to zależy jakiej jakości i skąd jest to mięso, a azbest to azbest też są różne rodzaje ale przyczyna raka jest raczej taka sama
pytanie: jakie znacie rośliny, które można zasiać/sadzić i się nimi #!$%@?ć? coś jak szałwia wieszcza tylko lepiej dostępne w polszy #narkotykizawszespoko