Aktywne Wpisy
Waleczny_Kalafior +503
Jak możesz nie pracować po godzinach pracy, nie masz w ogóle szacunku do pracy (xDDD), jeb.ne pokolenie myślące tylko o sobie, a nie o korzyściach dla firmy xDDD
Jednak ##!$%@? w dzisiejszych czasach dalej mocny.
#januszebiznesu #januszex
Jednak ##!$%@? w dzisiejszych czasach dalej mocny.
#januszebiznesu #januszex
mirko_anonim +11
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Ja już nie wiem. Tyle facetów ma fajne zgrabne, albo normalnej postury dziewczyny, ni to chude, ni to grube, które modnie się ubierają. Np. Buty. Nike air force, conversy czy vansy to podstwa, a Ty zawsze trafiasz na takie, które chodzą w jakiś podróbach za 50zl z ccc czy z croppa, albo innym syfie. Dobre ubrania z lepszej sieciówki? Po co, lepiej plastikowe gówno z teemu czy sheina za
Ja już nie wiem. Tyle facetów ma fajne zgrabne, albo normalnej postury dziewczyny, ni to chude, ni to grube, które modnie się ubierają. Np. Buty. Nike air force, conversy czy vansy to podstwa, a Ty zawsze trafiasz na takie, które chodzą w jakiś podróbach za 50zl z ccc czy z croppa, albo innym syfie. Dobre ubrania z lepszej sieciówki? Po co, lepiej plastikowe gówno z teemu czy sheina za
Moje eksperymenty z ramenem. chciałem zrobić jak najbielszy bulion. Wyszedł tak biały, że aż nienaturalnie wygląda.
Tonkotsu z shio tare.
tutaj masz jak wygląda inny bulion z tym samym tare, jest praktycznie przezroczysty
Oplukałem składniki i zacząłem gotować właściwie, przez 18 godzin w temperaturze poniżej wrzenia. na ostatnią godzinę dodałem 10 ząbków czosnku i cebulę (wyjątkowo jej nie opalilem, żeby mi nie zabarwiła).
Po ugotowaniu odcedzilem bulion i zblendowalem z tłuszczem z zupy,
@Kyuumeitai: still za białe
tutaj miso, ale na klarownym bulionie.
Tylko schabowy