@kiszczak: jak w restauracji/budce z kebabem dostajesz piękne żółto-złote frytki to chcę cię zmartwić, ale nie są one idealnie upieczone, tylko usmażone w starej ponad tygodniowej fryturze, która ma kolor jak olej silnikowy w 50 letnim starze :D
@wodz_tega_pa__ Taka półprawda. Bo równie dobrze mogą być dobrze wysmażone w świeżej fryturze. Więc masz po części rację, bo: to, że mają dobry kolor nie stanowi dowodu na dobre wysmażenie, ale i nie stanowi jednoznacznego dowodu na starą fryturę¯_(ツ)_/¯
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Więc masz po części rację, bo: to, że mają dobry kolor nie stanowi dowodu na dobre wysmażenie, ale i nie stanowi jednoznacznego dowodu na starą fryturę¯_(ツ)_/¯
Ostatnio kupuje takie BBQ bo smakują mi lepiej niż samoróby