Aktywne Wpisy
MrBeast 0
Wiem że to nie do tego tag ale i tak tylko ten tag jest na wykopie czytany XD
W piątek jadę na 3 dni kawalerskiego. Picie od rana do wieczora.
W moim wieku nie powinno się już tyle pić.
Jak najlepiej się zabezpieczyć?
Teraz taka technologia że pewnie w aptekach są jakieś środki które pomogą w regeneracji, w wyleczeniu wątroby itd
Jakieś 2KC czy coś czy to gówno?
#famemma
W piątek jadę na 3 dni kawalerskiego. Picie od rana do wieczora.
W moim wieku nie powinno się już tyle pić.
Jak najlepiej się zabezpieczyć?
Teraz taka technologia że pewnie w aptekach są jakieś środki które pomogą w regeneracji, w wyleczeniu wątroby itd
Jakieś 2KC czy coś czy to gówno?
#famemma
Markowsky95 +41
Grubas może jest śliski, zakompleksiony ale jedyny wypowiedział się jakoś na ten temat DM-ow i nie straszył Wardęgi od razu prawnikami a raczej hajsu ma z tych zjebow najwiecej. Za to Dubiel, na którego pewnie jest z 10x więcej wyjeżdża z jakimś gowno statementem pisanym przez kancelarię xD
Boxdel #!$%@?ł na pewno, ale jestem w stanie uwierzyć, że jest #!$%@? zakompleksionym grubasem i na tamten czas to był jego jedyny kontakt z
Boxdel #!$%@?ł na pewno, ale jestem w stanie uwierzyć, że jest #!$%@? zakompleksionym grubasem i na tamten czas to był jego jedyny kontakt z
#tatry #gory #fotografia
wrzuć coś publicznie jak poznasz choć podstawy fotografii... bo strzelanie fotek tafli stawu to nie jest żaden wyczyn :) zwłaszcza jak się nawet kadrować nie potrafi
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
co autor miał na myśli? co chciałaś pokazać na tych zdjęciach?
Kadr jest nieciekawy, bo nic nie przedstawia. To, że coś jest na zdjęciu, nie znaczy, że ono coś prezentuje. Odpowiednim kadrem (tzn. proporcje na zdjęciu, kąt pod jakim zdjęcie jest zrobione itd.) można coś podkreślić. Jeśli na zdjęciu nic nie jest uwypuklone, a wszystko jest jakby płaskie, zlewa się w całość bez wyraźnego wskazania przez fotografa (nie opisem, a techniką) tematu, to kadr jest nieciekawy.
Wiem,
Teraz padłem ze śmiechu. Od razu przypomina mi się mój "arsenał", którego trzonem jest staroć z matrycą mniejszą niż w aparacie telefonu dziecka sąsiadki.
Ja tutaj kończę dyskusję, bo w ogóle nie widzę sensu. Podziwiam za pasję do wędrówek, przejrzałem mikro. Szacun. Ale w kwestii fotografii życzę (nie
@elvisiako: nie zauważyłam żadnej konstruktywnej krytyki oprócz: nieciekawy kadr, co jest określeniem wybitnie subiektywnym. Po prostu daruję sobie kolejnym razem tag fotografia, bo mnie takie opinie nie interesują.
@Dziekan5: a gdzie tu widzisz jakieś konstruktywne uwagi? "gniot", "zostaw na HDD"... czy może "nie umiesz kadrować" jest dobrą uwagą? Zafrapowała mnie wybitnie ta kwestia...