Aktywne Wpisy
Bunch +31
Zostałem okradziony przed chwilą w tramwaju. Miałem płaską, prostokątną przesyłkę i nie chcąc zajmować nią w tramwaju dodatkowego fotela położyłem na tych płaskich, specjalnie do tego przeznaczonych miejscach. Wybrałem sobie miejsce siedzące tyłem do niej w myśl zasady "cudze, nie ruszaj". Nie była ona dla mnie na tyle wartościowa by przy niej koczować. Poza tym chciałem sprawdzić kondycję dzisiejszej kultury w transporcie zbiorowym. I... zostałem okradziony. Wstaje na swoim przystanku, chcę wysiąść
mahoone +26
#slubodpierwszegowejrzenia Cukrzyś i MAGda nie są już razem. Wiem bo wszyscy w Dębicy wiedzą.
Można już zwinąć tęcze i odpuścić sobie Marsze?
Geje mają co chcieli, czy po palcu sięgną po rękę?
#neuropa #4konserwy #lgbt
@wdowapotedlarzu: tak właśnie będzie. To samo dzieje sie w UK
@wdowapotedlarzu: Nie wzięli.
geje nie mogą wziąć ślubu w Polsce i także dzięki temu jeszcze jesteśmy cywilizacją europejską.
geje powinni zwinąć tęcze i odpuścić sobie Marsze tak czy siak
geje nie tylko sięgną po rękę ale koniec końców dobiorą się do naszych penis.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@fotexxx: co się dzieję? Wszystkie zmiany przeszły, jedyne kontrowersje budziły pomysły o tym, żeby kościoły i meczety były zmuszane od udzielania im takich ślubów, ale to nie przeszło. Jest normalnie i wszyscy są szczęśliwi.
@wdowapotedlarzu: tak, musieli dość mocno kombinować, zamiast zrobić to normalnie. Myślałem, że państwo ma ułatwiać życie obywatelom?
@Kamill: chyba masz odmienne poczucie normalności
W mojej ocenie normalne jest to ,że zboczenie to powód do wstydu i należy trzymać takie rzeczy w domu dla siebie a nie wywlekać na forum publiczne. Normalne jest to ,że ,że pary homoseksualne nie dostają praw do adopcji dzieci, bo nagannym jest skazywanie dzieci na dorastanie w rodzinie która z natury jest nienormalna.
To moje zdanie i mam do tego prawo..no
Aż zawołam @FaktyTVN .
Ciekawe dlaczego jest to powód do wstydu
Bo ci się tak wydaje, czyli po prostu nie bo nie
Masz,
@fotexxx: homoseksualizm to nie zboczenie.