Wpis z mikrobloga

@wdowapotedlarzu:

geje nie mogą wziąć ślubu w Polsce i także dzięki temu jeszcze jesteśmy cywilizacją europejską.

geje powinni zwinąć tęcze i odpuścić sobie Marsze tak czy siak

geje nie tylko sięgną po rękę ale koniec końców dobiorą się do naszych penis.
To samo dzieje sie w UK

@fotexxx: co się dzieję? Wszystkie zmiany przeszły, jedyne kontrowersje budziły pomysły o tym, żeby kościoły i meczety były zmuszane od udzielania im takich ślubów, ale to nie przeszło. Jest normalnie i wszyscy są szczęśliwi.

Geje mają co chcieli

@wdowapotedlarzu: tak, musieli dość mocno kombinować, zamiast zrobić to normalnie. Myślałem, że państwo ma ułatwiać życie obywatelom?
@SirPsychoSexy: @DerpVEVO: nie jestem wierzący więc nie trafiłeś.

W mojej ocenie normalne jest to ,że zboczenie to powód do wstydu i należy trzymać takie rzeczy w domu dla siebie a nie wywlekać na forum publiczne. Normalne jest to ,że ,że pary homoseksualne nie dostają praw do adopcji dzieci, bo nagannym jest skazywanie dzieci na dorastanie w rodzinie która z natury jest nienormalna.

To moje zdanie i mam do tego prawo..no
@fotexxx:

W mojej ocenie normalne jest to ,że zboczenie to powód do wstydu

Ciekawe dlaczego jest to powód do wstydu

Normalne jest to ,że ,że pary homoseksualne nie dostają praw do adopcji dzieci, bo nagannym jest skazywanie dzieci na dorastanie w rodzinie która z natury jest nienormalna.

Bo ci się tak wydaje, czyli po prostu nie bo nie

To moje zdanie i mam do tego prawo..no chyba ,że nie mam:)

Masz,
@wdowapotedlarzu: Nie. Po prostu nie umiesz czytać ze zrozumieniem. Ze wstępu

Kupili razem auto, założyli firmę i w końcu padło pytanie: co z tym ślubem? - Czekaliśmy na ustawę o związkach partnerskich, w końcu wzięliśmy sprawy w swoje ręce - opowiadają nam Jędrzej i Marek. Wymyślili więc "Umowę Partnerską", a funkcję księdza czy urzędnika stanu cywilnego spełnił krakowski notariusz. - Chodziła matka, ojciec w kółko powtarzał: ślub, ślub, ślub. Dopiero do