Wpis z mikrobloga

Oto przyszło moje pierwsze zamówienie od przyjaciela z dalekich Chin - głośnik Bluetooth. Muszę przyznać, że nie spodziewałem się, że będzie grać tak dobrze i tak głośno. Z czystym sumieniem mogę polecić. Jedyne czym się różni od oryginału to brak napisu beats pod logiem. Nawet NFC działa bez problemu. Zamówiony za 30,50$ z tej aukcji http://www.aliexpress.com/snapshot/6177430346.html . Wysłany 04 sierpnia NLPostem 18 sierpnia odebrany z poczty.

#pokazzakupy
Mayers - Oto przyszło moje pierwsze zamówienie od przyjaciela z dalekich Chin - głośn...

źródło: comment_bH5MDlT0ecMORg8YvaRLX8dHU2tlW9h7.jpg

Pobierz
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@bekoz: Nie miałem jeszcze dość czasu, żeby sprawdzić porządnie zasięg ale w pierwszym odczuciu działa bez problemu. Spokojnie można wyjść z telefonem do drugiego pokoju i nic nie haczy.
  • Odpowiedz
@bekoz: O ile nie zależy Ci na zmianie piosenek pod prysznicem to uważam, że taki w zupełności wystarczy nie ma szans, żeby nawet mocny strumień go zagłuszył :). Wczoraj miałem go odpalonego w łazience i było słychać w całym mieszkaniu. Nie wiem jeszcze ile trzyma bateria, po wyjęciu z pudełka bawiłem się ze 2 godziny i póki co ciągle gra. Głośnik wyposażony jest w 3 guziki. z przodu z logo
  • Odpowiedz
@klawiszs: Nie bardzo mam do czego porównać, oryginalnego beatsa nie słyszałem a i z głośnikami bluetooth nie mam zbyt dużego doświadczenia. U mnie w robocie każdy kto go słyszał był pod wrażeniem i robił duże oczy, że takie małe gówienko gra tak dobrze i głośno.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@kessubuk: w zestawie są dwa kable USB do ładowania i jack jack wiec można spokojnie podłączyć. Fajna rzecz, że głośnik ma zarówno audio in i out.
  • Odpowiedz