Aktywne Wpisy
dom_perignon +313
Kadet20 +44
Nie jestem pierwszy który to powie, ale no nie czaję fenomenu tej piosenkarki. Jest gwiazdą, niektóre jej piosenki nawet są spoko (ale nie te z radia bo są przeruchane do porzygu) i fajnie się ich słucha, ale żeby aż taaak?
Pytam serio, bez ofensywy, wielu się ze mną nie zgodzi i powie że pierdziele głupoty, ale takie moje odczucia.
Dla mnie jedna z wielu znanych piosenkarek, która robi znaną i popularną muzykę
Pytam serio, bez ofensywy, wielu się ze mną nie zgodzi i powie że pierdziele głupoty, ale takie moje odczucia.
Dla mnie jedna z wielu znanych piosenkarek, która robi znaną i popularną muzykę
6. @Ginden - poziom lewactwa 7 Stekelenburgów
Ginden (pol. Gnida, Gnój, Gnidziak) to sudecki pomniejszy demon lewacki. Występuje zwykle pod postacią kruka lub homoseksualnego, owłosionego diabełka. Podług legend Gnida jest diablikiem prześladującym głównie rejentów i asesorów. Zmazuje przekreślenia w formularzach KRS, miesza numery ksiąg wieczystych i bałagani w ewidencji gruntów. Dzierży Trójząb Relatywizmu, którym psoci i drażni Sprawiedliwość, warkotliwie piszcząc "Każdy przypadek jest inny, powinniśmy brać pod uwagę czynnik ludzki!" lub "prawo naturalne nie istnieje". Sudeccy chłopi korumpowali Gnidę brukselskimi dotacjami, serem i czereśniami, na które Gnida jest niezwykłe łasy. Najedzony serem i czereśniami, judzony wizją zdobycia pieniędzy na unijny projekt "Lokalne społeczności przeciw dyskryminacji mniejszości" Gnida zasypiał. Wtedy był przez chłopów dotkliwie bity i wrzucany do rzeki. Stąd też popularna do dzisiaj zabawa "w gnidę" (ang. waterboarding).
Co ciekawe, pomimo rozwoju techniki i upadku PRL, Gnidy nadal bardzo często można spotkać w polskich sądach.
Obrazek przedstawia Gnidę wraz z Trójzębem Relatywizmu cieszącego lewacką paszczę po podjudzeniu składu sędziowskiego do skazania gen. Kiszczaka na raptem 2 lata w zawieszeniu.
SILNE STRONY:
+ potrafi czytać i pisać
+ atakuje z zaskoczenia, potrafi czaić się na ofiarę przez wiele tygodni
SŁABE STRONY:
+ podatny na ogłuszenia
+ pozbawiony Trójzębu Relatywizmu ucieka do swej gawry i płacze
+ potrafi czytać i pisać
@marianbaczal: Coraz sprytniejsze te lewaki.
xD
Już odpowiadam.
Otóż demoniczne moce lewaków pochodzą od diabła lub reptilian czuwających wężowych istot. Lewaki nie potrafią co do zasady czytać ani pisać i gdy widzą litery bezwiednie uderzają w klawiaturę krzycząc "SOCJALIZM AAAA". Wtedy to przywołany diabeł nadaje obrzydliwą moc ich klepaniu. Kiedy czytacie lewackie brednie, czytacie słowa
Bo to minusy dodatnie albo plusy ujemne, jak kto woli
#gimbazynieznajo
@marianbaczal: Jak skisłem xD Najlepszy z wpisów
Komentarz usunięty przez autora
Pewnego pięknego dnia zaproszę @Rezix do dorobienia obrazków do Listy Lewaków i stworzymy pdf. Ale to dopiero jak dojdę do co najmniej 50 lewaka.