Powtarzam moja "oferte". Pierwsza osoba ktora wrzuci zdjecie w komentarzu do tego wpisu przedstawiajace karteczke z moim i swoim nickiem dostanie paczuszke z zestawem do rosniecia dupy (slodycze) z usa.
Gdzie haczyk? Zdjecie ma byc dowodem na pomoc psom w schronisku - przywiezienie worka karmy, wyjscie z psami czy przywiezienie kocy/zabawek ;)
Pokazcir te zadowolone (chociaz przez 5 minut) psie mordki!
@fuurikuuri: fajna akcja :-) Ja niestety odpadam, bo raptem w zeszłym tygodniu zawiozłem 20 kg karmy psiakom, ale trzymam kciuki za innych, bo wygranych w tym konkursie siłą rzeczy musi być wielu :-)
Minister spraw zagranicznych Wielkiej Brytanii w 2 dniu po objęciu urzędu w pierwszej wizycie zagranicznej wybrał się do prywatnego dworku ministra Sikorskiego. #bekazpisu #polityka #sikorski #msz #uk
Gdzie haczyk? Zdjecie ma byc dowodem na pomoc psom w schronisku - przywiezienie worka karmy, wyjscie z psami czy przywiezienie kocy/zabawek ;)
Pokazcir te zadowolone (chociaz przez 5 minut) psie mordki!
#psy #rozdajo #zrobcosdobrego
@fuurikuuri: a może być zdjęcie przy psie którego się zabrało ze schronu? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Najlepiej tez zdjecie gory karmy po weselichu, moze nikt do tego czasu sie nie zglosi ;)
Wygram jak wrzucę fotkę bagaznika pełnego karmy, a nikt wczesniej nie spełni warunków (⌐ ■ ͜ʖ ■)
Wystraszyles nas ze uciekasz z mirko :(
Ahaha nie wazne - nie sprawdzilam daty XD
Komentarz usunięty przez autora