Aktywne Wpisy
zimno_mi +208
#csiwykop #zbiorkapieniedzy #afera #policja
Czy zbiórka "Naprawiam życie po wyroku dla stalkerki" to wyłudzenie, a sytuacja nie wydarzyła się?
Użytkownik @burakzaglady8
Twierdzi, że wygrał sprawę sądową w październiku 2023
W grudniu 2023 pisał, że była popełniła samobójstwo LINK
W zbiórce twierdzi, że między innymi będzie się odwoływać od śmiesznie niskiego wyroku.
Jak zapytałam jak chce się sądzić z nieżywą twierdził, że prawnik twierdzi, że jest opcja zadośćuczynienia od rodziny LINK do komentarza
Czy zbiórka "Naprawiam życie po wyroku dla stalkerki" to wyłudzenie, a sytuacja nie wydarzyła się?
Użytkownik @burakzaglady8
Twierdzi, że wygrał sprawę sądową w październiku 2023
W grudniu 2023 pisał, że była popełniła samobójstwo LINK
W zbiórce twierdzi, że między innymi będzie się odwoływać od śmiesznie niskiego wyroku.
Jak zapytałam jak chce się sądzić z nieżywą twierdził, że prawnik twierdzi, że jest opcja zadośćuczynienia od rodziny LINK do komentarza
Nobody32 +483
Wipler po raz kolejny pokazał, że Konfa to przystawka PiSu. Mentzen gadał, że po wyborach ktoś straci wiarygodność, jak Konfa wejdzie w koalicję z PiSem. Gdyby miał trochę honoru to by się podał do dymisji z szefa partii bo chyba się go za bardzo nie słuchają w tej partii. Wygląda na to, że Wipler przejmuje władzę.
Beka z Was kuce że się daliście zrobić w jajo.
#bekazkonfederacji #bekazpisu #bekazpodludzi #sejm #polska #
Beka z Was kuce że się daliście zrobić w jajo.
#bekazkonfederacji #bekazpisu #bekazpodludzi #sejm #polska #
#nauka #medycyna #stwardnienierozsiane #polskanauka #ligamozgow #mikroreklama
Bardzo liczę, że rewolucję w medycynie przyniosą komórki macierzyste. Oby się udało, bo choroby autoimmunologiczne to najgorsze, co może spotkać człowieka.
@krejdd: Większość chorób autoimmunologicznych pozwala na długie życie we względnym komforcie. SM jest straszną chorobą, ale większość chorób autoimmunizacyjnych to nie SM, tylko choroby tarczycy (dość łatwe do leczenia) i tkanki łącznej (które zwykle długo nie prowadzą do poważnego kalectwa).