Wpis z mikrobloga

budowa się zaczyna, dzisiaj doszły plastiki więc mogłem już coś ruszyć, złożyłem trochę Y i eksturdera - już na pierwszy rzut oka krzywo, ale poprawi się gdy będzie montowany heatbed

ekstruder to jest arcydzieło, rok bym takie coś projektował i tak dobrze bym nie zrobił

wszystko zamówione, na razie koszty 750zł w 1000 zmieszczę się na pewno, teraz tylko czekać na paczki z chin

na dzisiaj polecam elektroniczną suwmiarkę u myfrendów za 25zł a po tygodniu posiadania już nie wyobrażam sobie majstrowania czegokolwiek bez tego

będę pewnie dodawał następne zdjęcia w tagu #reprap teraz czekam na dostęp do szlifierki i następne części

#drukarki3d #elektronika #majsterkowanie #diy #reprap
źródło: comment_KW8MufmgHk9tL9D5amIyhieKkUTFoC19.jpg
  • 7
@gromwell: Uważaj na elektroniczne, bo czytałem kiedyś jak przy słabej baterii przekłamywała wyniki. A zwykła zazwyczaj wystarcza i jest bardziej niezawodna - warto się z nią jednak zaprzyjaźnić ;P
@gromwell: Jak w robocie dali mi elektroniczną suwmiarkę, to po kilku dniach przyniosłem zwykłą. Na elektronicznej lubią "gonić" wyniki zależnie od stanu używania, przez co szło się #!$%@?ć. A i jestem ciekaw projektu
@Felonious_Gru: A ja w kolejnej robocie i tutaj znów problem z elektronicznymi - wyładowują się. To pożyczają ode mnie a tamte leżą w kącie. Swoją drogą w ciągu tych czterech lat od mojego komentarza tutaj też zrobiłem drukarkę deltę jak OP :D