Aktywne Wpisy
PanNieznanypl +156
Wystawiłem negatyw na allegro, firma znalazła mnie na linkedinie i grozi że przekaże screeny mojej firmie w której pracuje jeśli nie usunę co z tym robić dalej, bo wku..li mnie niemilosiernie i chce ich zniszczyć za takie działania
#prawokarne #prawo #ecommerce #prawnik #internet
#prawokarne #prawo #ecommerce #prawnik #internet
b_oski +5
Dawniej myślałem, iż 150 KM to wystarczająca moc. 200 KM to już bardzo dużo. A jak znajomy kupił sobie 400-konny samochód, to myślałem, że ja bym się nim r------ł o pierwszą latarnię.
Dziś wsiadając do 150-konnego samochodu mam wrażenie, że chyba nie ma kompresji, bo to nie jedzie. Jaka jest optymalna moc na daily, ale tak, żeby nie brakło po roku jeżdżenia?
#samochody #motoryzacja #pytaniedoeksperta
Dziś wsiadając do 150-konnego samochodu mam wrażenie, że chyba nie ma kompresji, bo to nie jedzie. Jaka jest optymalna moc na daily, ale tak, żeby nie brakło po roku jeżdżenia?
#samochody #motoryzacja #pytaniedoeksperta
Dobra, miśki! ʕ•ᴥ•ʔ
W zeszłym tygodniu był zastój, to w tym trochę nadrobimy :)
W środę (16.07) od razu po audycji #losowosc w wykonaniu @Jonarz zapraszam na mniej więcej godzinne (no, może półtora) spokojne granie - poleci #rock #elektronika #pop, czyli jednym słowem #misiaczej po raz drugi. Postaram się puścić kawałki, które proponowaliście poprzednim razem, a które nie poleciały, bo #soniapsuje i w ogóle technika mnie nie lubi (:
Można podrzucać po 1 kawałku z wymienionego wyżej muzycznego zakresu. Warunek jest jeden - gramy spokojnie. Przyjmuję propozycje do jutra do 18, chyba że wcześniej zapełni mi się lista :)
Wołam @unattainable @Lukassz @dziemniak @Kisieliusz @kultowa, bo to ich kawałki nie wybrzmiały tamtym razem ^^
W piątek natomiast (18.07) polecimy sobie z #kucmuza (#rock & #metal) w audycji #niedzwiedziowaniezkucowica :) Zasady znacie - wrzucacie mi na pw do 3 szatańskich kawałków, możecie załączać pozdro, wspominki i różne minki (rym-cym-cym), ale uwaga, zmienia się jedna zasada - w audycji lecą propozycje od 6 osób i na tym koniec (ja jestem jako siódma osoba wliczona). Siedem liczba szczęśliwa, ja się dzięki temu zmieszczę w mniej więcej dwóch godzinkach i wsio ;) Tak więc szybko, prędziutko, póki są wolne miejsca! Nie wołam nikogo, żeby nie faworyzować :>
Zapraszam!
#wincyjtagow :3
@AlcoMatt: przez prywatne poproszę :)
@unknown_stranger: jasne, toć dopiero wpis wrzuciłam :) zapraszam na pw
#niedzwiedziowaniezkucowica - 2 miejscówki z 6 już zajęte, szybko prędziutko kochani :3
#misiaczej lista zamknięta
#niedzwiedziowaniezkucowica zostało 1 miejsce :)
osoby, ktore się nie zmieściły w tym tygodniu będą miały pierwszeństwo w proponowaniu do kolejnej audycji (: