Wpis z mikrobloga

Niektórzy się niecierpliwią, więc piszę jak się sprawy mają: niejaki Mateusz K. znany jako Tiger Bonzo pracuje "na rano"... (wiem bo znalazłem go na liście obecności), a ja dzisiaj właśnie się przeniosłem na zmianę z nim( ͡° ͜ʖ ͡°) Będę wstawać o 5 ale czego się nie robi dla was mirki :D

#pracujezbonzo
  • 26
  • Odpowiedz
ziomek specjalnie napisal, ze pracuje z bonzem zeby zdobyc nowe odznaczenie na profilu za liste obserwowanych osob, atencyjna dziwka nic wiecej, do tej pory nie bylo zadnego dowodu.
  • Odpowiedz
@pietrek16: Pakowacz ale oni rozumieją to tam jako "pracownik od wszystkiego"... każdego dnia robię coś innego... tu paleciakiem jeżdżę, tu układam i pakuje pudła, a następnego dnia np dowożę komponenty.

Bonzo to samo stanowisko, może się okazać że będziemy robić razem w jednym rejonie.

@padobar: Łódź

@ProkuratorkaGeneralna: wolałem nie ujawniać danych, ale teraz widzę, że w TVNie były podane a ja tak kombinowałem żeby je znaleźć xD

@kalabanga:
  • Odpowiedz
@nieocenzurowany88: Automaty stoją, ale jak raz się przeglądałem to wszystko płatne chyba było:D Jutro sprawdzę z ciekawości. Dają te osłonki... denerwuje mnie to bo ja przychodzę przebrać się tak "za 5" to już co lepsze powybierane. Niby można jakieś własne buty robotnicze wziąć i je jakoś zatwierdzić ale mi na te parę tygodni nie opłaca się w to bawić.
  • Odpowiedz