J.....z konto usunięte 04.07.2014, 20:46:48 9 Już jutro o godzinie 20:00 zapraszam na #losowosc w #wykopfm - będę wołał przed audycją :) konto usunięte WykopFM Creep zordziu Lukassz +4 innych
J.....z konto usunięte 05.07.2014, 17:48:35 0 Wołamy następujące spamlisty:Pokaż spoiler@Adrian77, @alealeksandra, @Angrist, @Ardeni, @a_ja_kocham_rewolucje, @cherrycoke2l, @Creep, @DESZCZE, @DiscoKhan, @dzanek, @dzejdzejdzej, @dziemniak, @emilyem, @encoree1337, @Endrius, @ereswude, @Famina, @fasfsrheeahgdfhds2, @gabriel-bryju, @gloom, Niechcesz / chcesz być wołany na daną audycję?Tutaj masz możliwość wpisać lub wypisać się z listy
J.....z konto usunięte 05.07.2014, 17:48:41 0 Wołamy następujące spamlisty:Pokaż spoiler@gosvami, @Grouplove, @InzMovi, @Irydi0n, @jestem-tu, @johanneskate1, @karczujmy_i_orajmy, @karishma, @Kisieliusz, @kokus, @Kozak_Lkr, @Kressska, @kultowa, @lennyface, @leworwel, @Lukassz, @Marpop, @max1m0-, @McHochla, @mentosh, Niechcesz / chcesz być wołany na daną audycję?Tutaj masz możliwość wpisać lub wypisać się z listy
J.....z konto usunięte 05.07.2014, 17:48:46 0 Wołamy następujące spamlisty:Pokaż spoiler@Migfirefox, @millo216, @neib1, @nexe, @niedzwiedzica, @parodiaczlowieka, @pawlik90, @plazma, @polusiowa, @Possen, @Pro100wryj, @qnebra, @quba74, @RatownikMagiczny, @razornfs, @Robaj, @SiarkoWodor, @SirPsychoSexy, @slonio121, @sortris, Niechcesz / chcesz być wołany na daną audycję?Tutaj masz możliwość wpisać lub wypisać się z listy
J.....z konto usunięte 05.07.2014, 17:48:52 0 Wołamy następujące spamlisty:Pokaż spoiler@SteveDogs, @Stopa_Stefana, @TadeuszSynZygmunta, @Tropek, @Trzesidzida, @velotri, @WykopowyOdwykToSciema, @Wyrewolwerowanyrewolwer, @Wysztiglowany, @zordziu, Niechcesz / chcesz być wołany na daną audycję?Tutaj masz możliwość wpisać lub wypisać się z listy
zordziu zordziu 05.07.2014, 20:23:17 0 @Jonarz: Nie dostałem powiadomienia na androjude :O( ͡° ʖ̯ ͡°)
@Adrian77, @alealeksandra, @Angrist, @Ardeni, @a_ja_kocham_rewolucje, @cherrycoke2l, @Creep, @DESZCZE, @DiscoKhan, @dzanek, @dzejdzejdzej, @dziemniak, @emilyem, @encoree1337, @Endrius, @ereswude, @Famina, @fasfsrheeahgdfhds2, @gabriel-bryju, @gloom,
Niechcesz / chcesz być wołany na daną audycję?
Tutaj masz możliwość wpisać lub wypisać się z listy
@gosvami, @Grouplove, @InzMovi, @Irydi0n, @jestem-tu, @johanneskate1, @karczujmy_i_orajmy, @karishma, @Kisieliusz, @kokus, @Kozak_Lkr, @Kressska, @kultowa, @lennyface, @leworwel, @Lukassz, @Marpop, @max1m0-, @McHochla, @mentosh,
@Migfirefox, @millo216, @neib1, @nexe, @niedzwiedzica, @parodiaczlowieka, @pawlik90, @plazma, @polusiowa, @Possen, @Pro100wryj, @qnebra, @quba74, @RatownikMagiczny, @razornfs, @Robaj, @SiarkoWodor, @SirPsychoSexy, @slonio121, @sortris,
@SteveDogs, @Stopa_Stefana, @TadeuszSynZygmunta, @Tropek, @Trzesidzida, @velotri, @WykopowyOdwykToSciema, @Wyrewolwerowanyrewolwer, @Wysztiglowany, @zordziu,
( ͡° ʖ̯ ͡°)