Aktywne Wpisy
chris3d +98
Jestem tak stary, że pamiętam, że Wykop z początku był polską kopią digg.com (nawet nazwa ta sama tylko po polsku)
#ciekawostki #wykop
#ciekawostki #wykop
darydarylosu +1
Chłop postanowił pierwszy raz w życiu złożyć samodzielnie komputer. Obejrzał kilka filmów na YT, nawet jeden pokazywał że robiąc wszystko na odwal nie da się niczego zepsuć. Chłopu się jednak udało. Zepsuć. Nie wiem jak. Włożyłem starannie, zacisnąłem, założyłem chłodzenie CPU. Komp się nie uruchomił, zdjąłem wszystko a tu wygięte piny w sockecie AM5. MOBO do kosza czy serwis? #pc #pcmasterrace #elektronika #pytaniedoeksperta
Mam dla Was cieplutką jeszcze informację odnośnie #trojmiejskiewykopparty, które odbędzie się 10 maja 2014 w Gdańsku w lokalu o nazwie Pierwsze Piętro. Dla tych, którzy jeszcze nie wiedzą, mieści się on na ulicy Rajskiej 6 w budynku NOT'u. :-)
Impreza odbędzie się w godzinach 18:00 - 4:00!
Więcej informacji o lokalu możecie znaleźć na stronie www: www.pierwszepietro.pl lub na Facebooku, klikając TUTAJ.
Przypominam, że będzie to zamknięta impreza dla wszystkich Wykopowiczów i ich osób towarzyszących! Planujemy umożliwić Wam zabawę w świetnym i elitarnym gronie, popijając smaczne i tanie p--o (szczegółowe menu umieścimy już niedługo). Pamiętajcie, że podczas imprezy będziecie mogli również wziąć udział w licznych konkursach i skorzystać z mnóstwa atrakcji, które specjalnie dla Was przygotowaliśmy.
Bądźcie czujni, ponieważ już niedługo możliwe będą zapisy poprzez stronę wykoevent.pl :-)
Pozdrawiamy
Organizatorzy (@goromadska, @nowik, @Wrzoskoowna)
Spamtag: #gdansk #gdynia #sopot #trojmiasto #wykopparty #wykop #wykopiwo #wykoppiwo #pierwszepietro
@nowik: h3h3h3
Komentarz usunięty przez autora
@Out0fControl: ma się to wyczucie czasu!
@Froto: