Aktywne Wpisy
Bodzias1844 +376
XD
#rutkowski
#rutkowski
przecietny_facet +38
Pokłóciłem się dziś ze swoim #rozowypasek bo nie miała ochoty na sex. Wyjąłem koszulę z szafy i zacząłem ją prasować. Na pytanie po co prasuję koszulę odpowiedziałem że idę do klubu. Ona na to "a co jest w klubie?". Odpowiedziałem że studentki. #!$%@?ła się, sięgnęła do lodówki po śmietanę i wylała mi na koszulę xD coś czuję że jednak bedo dzisiaj seksy #zwiazki #rozowepaski #logikarozowychpaskow
#!$%@? oszaleję. Oboje wiemy, że nic z tego nie będzie. Kiedyś próbowaliśmy, nie pykło. Zamiast zakończyć to, to obie strony na siłę czy nie, próbowały utrzymać ze sobą kontakt. Nie wiem po co. Czasem nawet się spotykaliśmy ale czysto koleżeńsko, chociaż w końcu któregoś razu doszło alko i zrobiło się niezręcznie. Musieliśmy później to przegadać i od tamtego momentu jest mega dziwnie, ale ciągle któreś o sobie przypomina. Nawet jak nie gadamy to albo on, albo ja coś wysyłam i tak to się kręci. Staram się tego nie robić, nie kontaktować z nim, ale JEZU, ja chyba potrzebuję tej atencji, chcę widzieć powiadomienie OD NIEGO na moim telefonie. Mimo, że wiem, że NIE CHCĘ z nim być. Randkuję z innymi, on pewnie też i nie mam z tym problemu, ale chcę, żeby dawał mi o sobie znać. Chociaż typ mnie ewidentnie nie szanuje, zwodzi z tym czy się spotkamy, no ludzie. Ta relacja nic nie wnosi do mojego życia, a trzymam się jej kurczowo jak nie wiem co. Nie mam do siebie siły.