Aktywne Wpisy
Nie jestem przeciwnikiem halloween, bo jestem katolem. Jestem przeciwnikiem, bo strasznie nie lubię amerykanizacji naszej kultury ( ̄෴ ̄)
#halloween
#halloween
RobieZdrowaZupke +223
Nakupiłem tego gówna dla gówniaków na Halloween i żaden nie przyszedł. Nie wiem co z tym zrobię, chyba do śmieci wypeirdole.
Nie wiem czy było to od początku i przeoczyłem to przy odbiorze mieszkania czy stało się to później. W każdym razie zauważyłem ten problem przy pierwszej próbie otwarcia okna już miesiąc po odbiorze. Jest dla mnie bardzo prawdopodobne, że stało się to przez to, że okna nie są wyregulowane.
Napisałem z tym problemem do działu technicznego dewelopera licząc że to naprawią na swój koszt. W odpowiedzi napisali mi, że "nie przekazali stolarki okiennej z takim uszkodzeniem" i zaoferowali, że mogą zlecić firmie od okien by naprawili to, ale będzie to jednak odpłatnie. Zastanawiam się czy przystać na tę propozycję (bo nie mam wyboru), czy może oni próbują mnie wydymać i powinni to załatwić na swój koszt w ramach rękojmi? Co sądzicie? Co doradzicie?
#mieszkanie #remontujzwykopem i chyba #prawo