Aktywne Wpisy
LuckiesFlow +316
Może ktoś widział? Niestety…
Skradziono mi Alfę Romeo Giulia nr EL6KU63
Każdego kto ma jakieś informacje proszę o kontakt.
#wykopefekt #motoryzacja #samochody
Skradziono mi Alfę Romeo Giulia nr EL6KU63
Każdego kto ma jakieś informacje proszę o kontakt.
#wykopefekt #motoryzacja #samochody
JamesJoyce +11
#it #programowanie #programista15k #pracait
Czołem Mirki,
Zauważyłem ostatnio ciekawy i nieco dziwny trend. Na różnych grupach na Facebooku, Discordach i Twitterze, gdy pojawia się artykuł o tym, że AI może zastąpić jakąś grupę zawodową, na przykład artystów czy tłumaczy, w komentarzach dominują oburzenie i wyrazy współczucia. Jednak, gdy mowa o programistach, reakcje są zupełnie inne. Wiele osób wręcz cieszy się na myśl, że programiści mogą stracić pracę przez AI. Przykład załączony, ale jest ich mnóstwo.
Zastanawiam
Czołem Mirki,
Zauważyłem ostatnio ciekawy i nieco dziwny trend. Na różnych grupach na Facebooku, Discordach i Twitterze, gdy pojawia się artykuł o tym, że AI może zastąpić jakąś grupę zawodową, na przykład artystów czy tłumaczy, w komentarzach dominują oburzenie i wyrazy współczucia. Jednak, gdy mowa o programistach, reakcje są zupełnie inne. Wiele osób wręcz cieszy się na myśl, że programiści mogą stracić pracę przez AI. Przykład załączony, ale jest ich mnóstwo.
Zastanawiam
#poznan #ciekawoski #finanse
@ShpxLbh: 7900+VAT
Michele Obama ;)
@user_no_4: Obama, Kwaśniewski z żoną, Sanna Marin, Haluk Bayraktar, Mark Brzezinski, Swiatłana Cichanouska,
* wszyscy ministrowie, posłowie Europarlamentu, Szef Biura Bezpieczeństwa Narodowego,
* CEO i dyrektorzy zarządzający wielu firm (MasterCard, Johnson&Johnson, Google, Intel, Dell, nvidia, Oracle, Roche),
* Martyna Wojciechowska, Marcin Gortat, Jarek Królewski, ale przede wszystkim Robert Makłowicz.
Równie dobrze mogli zaprosić Korwina albo kartoflanego księcia:p