Aktywne Wpisy
kornel-mir +118
#przegryw Ale sytuacja mnie dziś spotkała ,w nocnym autobusie oprócz mnie jechała grupa młodzieży (22-25lat) Jedna dziewczyna była wyraźnie nie przytomna a pozostali 3 lub 4 osoby próbowali ja cucić ,lecz bez żadnego efektu. Przyglądałem się temu z 3 przystanki aż w końcu postanowiłem zareagować bo jeden kretyn z tej grupy zaczął wlewać tej dziewczynie kole z puszki do ust. Podbiegłem i zapytałem co on wyprawia? Pouyczałem ,że nie powinien
kopek +17
Nie mam ochoty do życia. Już od roku zmagam się z #depresja .
Nic nie pomaga
Nic nie pomaga
To jest ciekawe dlaczego dlaczego Tomasz Szmydt zbiegł na Białoruś w kraju gdzie do końca życia będzie pod okiem Łukaszenki zdany na jego łaskę, żyjąc w Kraju gdzie najpopularniejsze widoki to drewniane domki bez kibla i nazwisko Kononowicz XD.
Kiedy to mógł uciec do Kambodży, wmówić wszystkim, że on musi odpocząć w jakiś sposób od tego wszystkiego i chyba Kambodża lepsza od Łukaszenkowskiej Białorusi...
Nieźle gościowi beret onuce przeprali. Nawet Pater Rusofil nie jest na tyle głupi by pchać się w ramiona ruskiego niedźwiedzia w tych czasach.
No chyba, że Szmydt boi się Nowiczoka z którym sobie nie radzi wielka Brytania przyjmując politycznych uchodźców
@Towarzysz_Sobaka:
W Kambodży szybko by go jakiś lokalny generał np: potrącił tuk tukiem za parę dolarów
czy to od polskiej strony,czy sowieckiej,jest dla wielu ludzi niewygodny w tym co gada.
W sumie gdzie nie pojedzie i tak wcześniej czy później odwiedzi go seryjny samobójca.
Masz rację ten Sędzia jest na smyczy i rychłą ucieczka na Białoruś wcale nie musiała być jego decyzją.z resztą gdziekolwiek byś nie był na świecie ruscy cię dopadną.
Tam jest sie bardzo latwym celem. W Azji w ogole nikt ci nie pomoze jesli ktos ma cie "uciszyc ani np. w Chinach ani na zadupiach.