Aktywne Wpisy
Pan_Kerfus +125
Dzisiaj w Biedronce spotkała mnie miła niespodzianka. Chciałem zrobić zakupy i kupić m.in. mleko na promocji. Byłem w sklepie o 6:20, żeby mieć większe szanse na zakup produktów, które szybko znikają. I zauważyłem 2 osoby, które zaparkowały do 3 wózków sklepowych wszystkie kartony mleka, które było na promocji - cała paleta. I jakie było moje miłe zaskoczenie, gdy kasjerka im powiedziała, że klientów hurtowych nie obsługują przy kasach tradycyjnych. Mieli do wyboru
youngP +408
beka z tego matiego xdd
Ten człowiek rzadko jest trzeźwy. Ostatnio miał najwyraźniej detox, który właśnie się skończył xD
Mumin, zapytany o czas trzeźwości prezesa, powiedział na jednym z lajtów, że występuje tylko w kilka minut po obudzeniu xD
To dość swoiste dla alkonów, not to hurt our feelings
Szybkie dementi: nie. on 80% live'ow byl n----------y. Nawet z nim po (jego) pijaku nie raz rozmawiałem, donejtowo (niby 1000 osob na live, promocja kanalu za 5zl jest oplacalna). Komenarzami słownie na wizji (kiedy ja mialem odpalonego jego lajta, a on odpalił mojego. [tak, to, to, gdzie głos nie nagrywał 100x i nie dało się
Dobre miał te filmiki z Chin,rozpił się i niestety alkoholizm wygrał z nim,teraz to tylko gnioty
skarpetki Srejlay nowe ubrała,albo d--y zapchlonych psów co są w basenie,bigos i upodlenie.
@lskx: wcześniej Łysy, teraz czytam o donejtach u Spocucha. Po co ściemniasz? Jaka reklama? Chcesz wpłacać, wpłacaj Twoja sprawa i portfel. Tylko nie memlaj, że ich nie wspierasz.