Aktywne Wpisy
comanchee +10
Ej mirki z #wykop30plus, czy zauważyliście w swoim życiu pewien moment, gdy ostatnie grupy towarzyskie się rozsypują, ludzie okopują się w związkach i nie wychylają poza nie nosa, z wyjątkiem własnych najbliższych przyjaciół? Chyba znalazłem się w takim punkcie, gdzie dawni znajomi przestają się do siebie odzywać, nikt niczego już nie proponuje i wychodzi że wszystkim to pasuje.
Kolanka +268
Kontrola poselska @jciesz udowodniła, że w lipcu MRiT spotykało się z PZFD dwa razy w, uwaga stopień, KANCELARII PREZESA RADY MINISTRÓW XDDDD
Myślę, że jest to ostateczny dowód na to, że Donald Tusk wiedział o projekcie kredytu 0 i @jciesz powinien otrzymać tę nagrodę pół miliona euro oraz trafić na listę ludzi pozytywnie zakręconych oraz do gabloty zasłużonych dla tagu xD
#nieruchomosci
Myślę, że jest to ostateczny dowód na to, że Donald Tusk wiedział o projekcie kredytu 0 i @jciesz powinien otrzymać tę nagrodę pół miliona euro oraz trafić na listę ludzi pozytywnie zakręconych oraz do gabloty zasłużonych dla tagu xD
#nieruchomosci
@zbrodnia_i_kawa: kobiety i odpowiedzialność (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@zbrodnia_i_kawa: przecież to nie mydło, nie zużyje się ¯\(ツ)/¯
@macan: pewnie to była bi i nie umyła ząbków...
Kobieta musi mieć prawo do aborcji na życzenie bo ich zdaniem nie ma żadnej metody antykoncepcyjnej która daje 100% pewności, ale gdy użyjesz tego samego argumentu mówiąc o mężczyznach to dowiesz się że zawsze może sobie zrobić wazektomię (skuteczność taka sama jak wkładka miedziana/hormonalna) lub nie uprawiać seksu