Wpis z mikrobloga

@xPekka: Osobiście nie podobają mi się te nowe zakrętki ale strasznie śmieszy mnie płacz rzekomo pełnosprawnych osób, których przerasta odkręcenie zakrętki. Czuję się jakbym na żywo oglądał czarnobiałe klipy z telezakupów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Waffenek - @xPekka: Osobiście nie podobają mi się te nowe zakrętki ale strasznie śmie...
  • Odpowiedz
via Android
  • 8
@Waffenek ale nic nikogo nie przerasta, po prostu w-----a. Jakby kazali ci piać jak kogut przed wejściem do samochodu to też byś nie miał z tym problemu, bo przecież to łatwe i w ogóle co to komu przeszkadza?xD
  • Odpowiedz
via Android
  • 7
@Leniek
1. Ciężej zakręcić butelkę bo się korek nierówno układa
2. Spróbuj napić się jogurtu pitnego ( ͡º ͜ʖ͡º) trzeba jak dziecko wylizać korek bo inaczej kapnie ci na koszulkę
  • Odpowiedz
1. Ciężej zakręcić butelkę bo się korek nierówno układa

@xPekka: może kubicy z jego renkom

2. Spróbuj napić się jogurtu pitnego ( ͡º ͜ʖ͡º) trzeba jak dziecko wylizać korek bo inaczej kapnie ci na koszulkę

@xPekka: nigdy mnie to nie spotkało
  • Odpowiedz
@xPekka: Osobiście nie podobają mi się te nowe zakrętki ale strasznie śmieszy mnie płacz rzekomo pełnosprawnych osób, których przerasta odkręcenie zakrętki. Czuję się jakbym na żywo oglądał czarnobiałe klipy z telezakupów ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Waffenek: dobra, dobra. To może zacznijmy od tego jaki problem miało rozwiązać przyspawanie korków.

Ludzie nie potrafią otworzyć i zamknąć butelki bez zgubienia korka

BADUM TSSS
  • Odpowiedz
@xPekka ale to nie jest niewygodne i nie przedzkadza. Człowiek od razu się przyzwyczaja.

Najciekawsze jest to że taka mała zmiana jest traktowana jak przejście z ruchu prawostronnego na lewacki...

Zastanawia mnie to ile milionów prawakow wyszłoby na ulicę jakby wprowadzono duże szklane butelki zwrotne. Nagle każdy by się zabijal przez szkło.
  • Odpowiedz