Aktywne Wpisy
Historycznygagatek +176
Wiecie co jest najgorsze? Chęć niesienia dobra w tym parszywym życiu i wielka, twarda pięść obcych ludzi na mojej gębie.
Ponad miesiąc temu ogłosiłam DARMOWĄ wycieczkę ze mną jako przewodnikiem górskim. Wytyczyłam autorską trasę, wyszukałam sponsora, który przygotował dla każdego uczestnika upominek w ramach propagowania czystości na szlakach. Wszystko to jak krew w piach. Początkowo uczestników zgłosiło się ponad 15, liczyłam na fajną zabawę bo zgłosili się również dorośli z dziećmi. Uprzedzając pytania- wycieczka miała być darmowa bo celem była promocja regionu i historia miejsc zapomnianych w Górach Sowich.
Fajnie? NIC, K---A, BARDZIEJ MYLENGO. ¯\(ツ)/¯
Do
Ponad miesiąc temu ogłosiłam DARMOWĄ wycieczkę ze mną jako przewodnikiem górskim. Wytyczyłam autorską trasę, wyszukałam sponsora, który przygotował dla każdego uczestnika upominek w ramach propagowania czystości na szlakach. Wszystko to jak krew w piach. Początkowo uczestników zgłosiło się ponad 15, liczyłam na fajną zabawę bo zgłosili się również dorośli z dziećmi. Uprzedzając pytania- wycieczka miała być darmowa bo celem była promocja regionu i historia miejsc zapomnianych w Górach Sowich.
Fajnie? NIC, K---A, BARDZIEJ MYLENGO. ¯\(ツ)/¯
Do
Thiocomaster +38
Jeszcze dwójka hahahaha, przypominam, że na tiktoku i na fb piszą ciągle żeby startował na prezydenta XD
#bekazprawakow #bekazkonfederacji #sejm #unia #polityka #konfederacja
Choć szkoda, że nie doszło do scenariusza w którym Korwin i Braun by razem startowali, to dopiero byłaby inba i szaleństwo.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@atpl77: nie będziesz mi bordo-prawiku kazał na kogo mam głosować
@d4wid:
To są typowe nazwy użytkowników na YT.
Poza tym ty sugerujesz, że wyborcy Konfy i zwolennicy polexitu nie istnieją czy o co ci właściwie chodzi? xD
@falden: jeśli dla ciebie nick: jagnarybaczek jest git to gratuluje XD.
@falden: mówie, że to boty są. Tak jak i na głównej
@d4wid:
Od jakiegoś czasu co drugi nick na Youtube to imię + nazwisko + jakiś ciąg
@falden: jesteś na poziomie naiwności jak właśnie ich wyborcy.
Twoja teza byłaby git, gdyby nie to, że na FB jest coś podobnego, komentujące puste konta.
Lepsze jest to, że to są teoretycznie pisowskie fejki mateckiego, bo konfa=pis. Więc poglady są te same, tak jak z polexit