Aktywne Wpisy
TSR44 +471
ATAT-2 +761
Przeczytałem właśnie dwa wpisy ludzi z gastro którzy wręcz DOMAGAJĄ się napiwków i nie pojmują jak można ich nie zostawiać.
Szczerze? Po ostatnich kilku dniach gdzie stołowałem się w knajpach (wyjazd majówkowy) to powiem, że takiego uja. Restauratorzy już tak polecieli z tymi cenami zasłaniając się inflacjami, cenami prądu i płacami minimalnymi że już sami się zatracili w tym, gdzie jest granica.
Rozumiem ładna knajpka, ładny ogródek, miła obsługa, DOBRE jedzenie -
Szczerze? Po ostatnich kilku dniach gdzie stołowałem się w knajpach (wyjazd majówkowy) to powiem, że takiego uja. Restauratorzy już tak polecieli z tymi cenami zasłaniając się inflacjami, cenami prądu i płacami minimalnymi że już sami się zatracili w tym, gdzie jest granica.
Rozumiem ładna knajpka, ładny ogródek, miła obsługa, DOBRE jedzenie -
top 3 biznesy w kambo
- jakies gastro
- wynajem pokojow
- "polish star youtube"
a) doradca biznesowym
b) plantatorem
c) właścicielem mieszkania/mini hotelu
d) producentem lodu w Kambodży xD
e) producentem organicznych sałatek z ogromną marżą
Mając do wyboru, którąś z opcji powyżej wybieram jeszcze inna, czyli przestępca podatkowy, oraz człowiek, który nielegalnie przebywał w kraju i został skazany prawomocnym wyrokiem, a na sam koniec został żebrakiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@HKG40: Spojrzenie tysiąca małpek
Nie zrobił ani jednego dochodowego biznesu. To tak jakby Klapek doradzał jak być abstynentem
Oszuści od awokado już tam są więc stanowisko już jest obsadzone
To tak jak Klapek Hotelarz, który nic na tym nie zarobił
Kupił zamrażarkę ?
Nie ma sałatek nieorganicznych, no chyba że ktoś wpieprza piasek wymieszany