Aktywne Wpisy
TSR44 +319
ATAT-2 +342
Przeczytałem właśnie dwa wpisy ludzi z gastro którzy wręcz DOMAGAJĄ się napiwków i nie pojmują jak można ich nie zostawiać.
Szczerze? Po ostatnich kilku dniach gdzie stołowałem się w knajpach (wyjazd majówkowy) to powiem, że takiego uja. Restauratorzy już tak polecieli z tymi cenami zasłaniając się inflacjami, cenami prądu i płacami minimalnymi że już sami się zatracili w tym, gdzie jest granica.
Rozumiem ładna knajpka, ładny ogródek, miła obsługa, DOBRE jedzenie -
Szczerze? Po ostatnich kilku dniach gdzie stołowałem się w knajpach (wyjazd majówkowy) to powiem, że takiego uja. Restauratorzy już tak polecieli z tymi cenami zasłaniając się inflacjami, cenami prądu i płacami minimalnymi że już sami się zatracili w tym, gdzie jest granica.
Rozumiem ładna knajpka, ładny ogródek, miła obsługa, DOBRE jedzenie -
Swoją drogą, czy są wykopki co lubio dobre bezalkoholowe piwka? Znalazłby się ktoś chętny na małe rozdajo przed majóweczką?
#bezalkoholowe #zdrowapianka #piwo
Tutaj problem jest dwuwątkowy. Z jednej strony (pic rel), rozbijasz się z polską śmietanką, która wali Harnoldy do odciny i system się zawiesza, na myśl o spożyciu piwa bezalkoholowego, a drugi wątek, to naprawdę słaba jakość niektórych wypustów, co skutecznie zniechęciło pierwszych próbujących do takiego trunku.
@berylpl: brawo Ty +1
@roots18: akurat proces produkcji to są grosze (dosłownie), wolumen sprzedaży - zapewne tak.
W zerówkach odpada koszt akcyzy, więc powinny być dużo tańsze, a nie są.
Tak samo jak cola z cukrem (podatek) i bez (bez podatku) = cena ta sama. Taka strategia producenta.