Aktywne Wpisy
Pepe_kolchoznik +32
Skoro na przykład za wjazd na czerwonym świetle jest 15pkt a jakieś 9 miesięcy temu dostałem pierwszy u jedyny mandat w życiu za prędkość z 8pkt to jak bym teraz wjechał na wczesnym czerwonym praktycznie tracę uprawnienia xD przecież to jest p------e. Ruchają nas jak chcą #motoryzacja #samochody #prawo #prawojazdy
heksengerg +48
Opisy lepsze niż z policyjnych kartotek.
#ai
#ai
@Bragzii: a kto pije ten poroni ( ͡º ͜ʖ͡º)
Ale to może przez to że wszyscy robimy w delegacjach nonstop i potrafimy znaleźć sobie lepsze zajęcie niż picie na wyjeździe bo „wyrwaliśmy się z domu”
@grek_zorba: no też mam żone i dzieci i jakoś nie musze sie uwalić do 4 gęstości i porzygu bo % za darmo firma stawia xD
wiesz chodzi o to że ci goście zachowują sie jakby w życiu wódy na oczy nie widzieli, ogarnia ich totalni małpi
@eltanol3000: tak jest albo baby wchodzace do lozka kogos na delegacji xd
@nairoht bo dyrekcja i prezesi nie muszą nic nikomu udowadniać, zwłaszcza jakimś kmiotom specjalistom od excela xDD
ale też pamiętam jak jeden dyro na takiej delegacji w barze wychapał do barmana, że mu nie chciał panienek wydzwonić albo chociaż powiedzieć gdzie jest agentura. no tak na niego naskoczył, że myślałem że zaraz z łapami wystartuje, a wiesz chłopaczek za barem jakieś
@kinesin1000: Konieczność wlewania w siebie etanolu, by dobrze się bawić albo dobrze czuć poza domem
@Iskaryota: a ja tam lubię i swoje życie codzienne i delegacje. Grunt to zachować umiar z alko i żadnych panienek.
Takie zmiany otoczenia w życiu też są ważne i sam czasem wyskakuję gdzieś w góry na weekend by chwilę coś zmienić.