Aktywne Wpisy
Lewusx +47
Pijcie ze mną kompot MIRUNIE!
Kolejny duży krok w rozwoju.
Od dziś jestem ambasadorem marki - HUMAN PROTECT.
Współpraca
Kolejny duży krok w rozwoju.
Od dziś jestem ambasadorem marki - HUMAN PROTECT.
Współpraca
fervi +69
Ale creepy oglądanie mieszkania. Ogólnie właściciel nie powiadomił osób wynajmujących, że będzie tam oglądanie XD Babki co tam mieszkały nie posprzątały, ale no nie winię ich, ale one poszły jakieś tam przygotowywać się do spania, kąpiele itd. a tu właściciel nas wpuścił i zamiast po prostu przeprosić i przenieść na inny dzień to chodził i pokazywał wszystko, a ja chciałem s--------ć stamtąd XD A jeszcze pod drzwiami kolejka do oglądania.
#nieruchomosci
#nieruchomosci
Osoby zajmujące się tematem tak zwanych "istot nieludzkich" czyli "obcych" wiedzą, jak złożony i interdyscyplinarny jest to temat. Tak naprawdę nie wiemy kto odwiedza Ziemię, bo to, że odwiedza, na podstawie ogromu licznych przekazów i obserwacji, jest pewne. Zasadniczo jedno drugiego nie wyklucza i teoretycznie nie można wykluczyć, że na Ziemii pojawiają się przybysze z innych planet, jak i istoty z innych wymiarów. Nie można także wykluczyć powiązań tych istot w tym zakresie. To pokazuje jak bardzo złożony może być ten temat. A to nie wszystko...
Obecnie coraz częściej mówi się o tak zwanym duchowym, niefizycznym aspekcie powiązanym z obcymi. Tu wspomnę o tej dość kontrowersyjnej metodzie "przywoływania" szaraków, której, będąc szczery, skuteczności chyba nikt nie udowodnił. Nie brakuje jednak osób, które wierzą, że obcych można powiązać z tym co niematerialne. Piotr Cielebiaś wspominał wielokrotnie, że NASA mogła stać za organizacją kongresów religijnych. Po co? Odpowiedzią może być to, o czym wspominałem, czy powiązane tematu UFO z rzeczywistością niematerialną, czyli niemalże duchową.
Pytanie, zakładając, że można przywołać obcych stosując ww. metodę przebywania nocami w odludnym miejscu, prowadząc swego rodzaju medytację, czy mogłoby to sugerować, że obcy mają wgląd do naszej duszy? Czy może jest inaczej, być może obcy mają swego rodzaju, użyję tu umownie sformułowania "detektory", które pozwalają zlokalizować takie osoby?
Czy więc osoby interesujące się tematem UFO są bardziej narażone na możliwość odwiedzenia ich przez obcych?
Czy obcy mogą być powiązani ze światem duchowym?
#foliowaczapeczka