Aktywne Wpisy
kubas_782 +795
#bekaztransa #januszebiznesu #praca
Ojciec jeździł na trasach międzynarodowych parę lat dla takiego dziadtransa, ale że mój stary to taki sam dziad jak ten właściciel, to się jakoś dogadywali. No i po 5 latach służby dla Janusza, Janusz wymyślił sobie, że mojego starego z roboty ceremonialnie wyrzuci, bo mu się coś zaczęło nie spinać kosztowo.
Starego zwolnił podczas L4 z powodu zapalenia płuc, korespondencyjnie, bez okresu wypowiedzenia, dyscyplinarnie, że stary się w pracy nie stawił czy coś tam. Ogólnie cyrk na kółkach, daty oczywiście wsteczne, wałek na wałku.
Stary w szoku, próbował się z gościem dogadać, żeby nie robił maniany, tylko normalnie mu złożył wypowiedzenie, zapłacił zaległe pieniądze i rozstajemy się w dobrych stosunkach. No, ale Januszowi do ucha podpowiadał tytaniczny Janusz senior, który powiedział, że mają iść w zaparte. No to mój stary za moją radą złożył sprawę do sądu pracy.
Ojciec jeździł na trasach międzynarodowych parę lat dla takiego dziadtransa, ale że mój stary to taki sam dziad jak ten właściciel, to się jakoś dogadywali. No i po 5 latach służby dla Janusza, Janusz wymyślił sobie, że mojego starego z roboty ceremonialnie wyrzuci, bo mu się coś zaczęło nie spinać kosztowo.
Starego zwolnił podczas L4 z powodu zapalenia płuc, korespondencyjnie, bez okresu wypowiedzenia, dyscyplinarnie, że stary się w pracy nie stawił czy coś tam. Ogólnie cyrk na kółkach, daty oczywiście wsteczne, wałek na wałku.
Stary w szoku, próbował się z gościem dogadać, żeby nie robił maniany, tylko normalnie mu złożył wypowiedzenie, zapłacił zaległe pieniądze i rozstajemy się w dobrych stosunkach. No, ale Januszowi do ucha podpowiadał tytaniczny Janusz senior, który powiedział, że mają iść w zaparte. No to mój stary za moją radą złożył sprawę do sądu pracy.
bloody560 +6
Potrzebuję listy mocnych horrorów. Problem w tym, że większość już znam. Proszę o niedodawanie żadnych o duchach, lalkach, klaunach ani "ambitnych" tytułów. Film niekoniecznie musi być bardzo straszny, ale powinien mieć klimat, ciekawą fabułę i wciągnąć. Ze slasherów, które mi się podobały, to:
- Droga bez powrotu
- Hostel
- Dom woskowych ciał
- Koszmar minionego lata
- Droga bez powrotu
- Hostel
- Dom woskowych ciał
- Koszmar minionego lata
Ktoś kilka miesięcy temu napisał interesujący komentarz nt jego zaginięcia @zuza-zuuza
Napisałem do rodziny i dostałem informacje, że faktycznie bratem chłopca był Zenon Miszewski. Osoby, z którymi pisałem to trochę dalsza rodzina tego chłopca i twierdzą, że nic praktycznie nie wiedzieli oprócz podstawowych informacji.
Śmierdzi to na kilometr. Dlaczego rodzice Szczepana nie podali praktycznie żadnych danych na jego temat? I dlaczego tak mało się nią interesowali? Brat Szczepana nie żyje już od kilku lat, więc z nim nie się skontaktuję ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#zaginiecie #ustka #pomorze #zaginiony #truecrime #itaka #morderstwo #mirekwposzukiwaniutajemnic #mirekwposzukiwaniutajemnicpogodzinach
Czyżby kogoś bolało sumienie?
Ten użytkownik założył konto 6 miesięcy temu i zaraz skomentował tamten wpis
Jeżeli tak to jego ostatni wpis na Facebooku pojawił się tydzień temu.
Trafiłam na sprawę Szczepana przypadkiem. Dzisiaj.
Chodziłam z nim do szkoły podstawowej.
Jego zaginięcie było wielkim wydarzeniem i jak przystało na małomiasteczkową ówczesną społeczność, każdy miał