Wpis z mikrobloga

#przegryw #truecel

K---a po c--j moja siostra i tata mówią że jestem "ładny" jeśli to nie prawda? Po co oni to mówią żeby zrobiło mi się lepiej? Przecież ja wiem jak wygląda mój ryj i truecelism na 100%
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@power-weak: bo są empatyczni i zależy im na tobie. Skoro wiesz jak jest to to co robią przyjmij jako wyraz miłości do ciebie zamiast się na nich denerwować. Ale jak nie masz siły i nie umiesz panować nad swoimi emocjami to już twój problem.
  • Odpowiedz
@power-weak: wiem, że to można łatwo powiedzieć, ale j---ć ich. Sam się przestałem przejmować wyglądem i wychodzić niezadbany, nie uczesany i w mało eleganckim stroju i mi to teraz lata
  • Odpowiedz
Ja się nie denerwuje na nich po prostu nie rozumiem dlaczego to mówią ja rozumiem że są być mili mimo wszystko to prawda jest taka jaka jest

@power-weak: nie szukaj prawdy na siłę wśród ludzi których kochasz. Wy wszyscy pewnie wiecie jak jest ale dla przyjemnosci pozwól się otoczyć troską bo oni potrzebują to wyrazić i ty potrzebujesz to usłyszeć. Ci ludzie cię akceptują takim jaki jesteś. Przecież to miłe.
  • Odpowiedz
masz rację sorry

@power-weak: mnie nie przepraszaj bo nie masz za co a poza tym to mirki się nie obrażają na siebie bo każdy tutaj jest po to żeby zrozumieć problemy innych albo szukać ich wsparcia
  • Odpowiedz
Sam się przestałem przejmować wyglądem i wychodzić niezadbany, nie uczesany i w mało eleganckim stroju i mi to teraz lata

@UYscuti: witam w klubie. Kiedyś w silnym epizodzie depresji poszedłem do media expert coś kupić a że byłem w roboczych ciuchach to pracownicy za mną łazili i patrzyli czy czegoś nie kradnę.

Odrzucenie cudzych potrzeb względem nas które nas niszczą albo nie pasują do naszej osobowości jest ważne i należy się przeciwko temu buntować aby zrzucić kajdany i osiągnąć swobodę wpływającą na spokój ducha ale warto też zadbać aby to co ze sobą robimy nie spowodowało, że fundament naszej nowej osobowości nie składał się ze złości, porzucenia, goryczy, kpiny i
  • Odpowiedz
każdy ma wady ale wady wcale nie sprawiają że nie możesz być dobrym człowiekiem

@power-weak: z wadami łatwo kogoś zranić nawet jak się tego nie chce ale nie potrafi się inaczej zachować.
Trzeba być naprawdę mądrym i inteligentnym człowiekiem aby potrafić naprawić samego siebie bez niczyjej pomocy.
  • Odpowiedz