Aktywne Wpisy
bugzer +533
Całe szczęści, że żyjemy w Polsce i te śmietniki mają sezon trwający tylko kilka miesięcy. Za te dawanie w p---e spod świateł i w--------e ludzi na ulicach nalezy im sie solidny c--j w dupe. Oni serio mysla, że to komus imponuja tak naprawdę kadzy ma ich za debili.
#motoryzacja #motocykle
#motoryzacja #motocykle
Oltwk93 +23
#nieruchomosci
Skąd wam się uroiło że to w Polsce ceny odleciały jak jesteśmy w środku stawki?
A dwaj nasi sąsiedzi #czechy i #slowacja mają dopowiednio o 80% i o 40% wyższe ceny?
Jedyna bańka jaka jest to nie ta na rynku nieruchomości a bańka informacyjna w której żyją wykopki spadkowicze
Beka z was
Skąd wam się uroiło że to w Polsce ceny odleciały jak jesteśmy w środku stawki?
A dwaj nasi sąsiedzi #czechy i #slowacja mają dopowiednio o 80% i o 40% wyższe ceny?
Jedyna bańka jaka jest to nie ta na rynku nieruchomości a bańka informacyjna w której żyją wykopki spadkowicze
Beka z was
K---a po c--j moja siostra i tata mówią że jestem "ładny" jeśli to nie prawda? Po co oni to mówią żeby zrobiło mi się lepiej? Przecież ja wiem jak wygląda mój ryj i truecelism na 100%
Komentarz usunięty przez moderatora
Wygląd zupełnie zmienia to jak postrzegają nas inni ludzie
@power-weak: nie szukaj prawdy na siłę wśród ludzi których kochasz. Wy wszyscy pewnie wiecie jak jest ale dla przyjemnosci pozwól się otoczyć troską bo oni potrzebują to wyrazić i ty potrzebujesz to usłyszeć. Ci ludzie cię akceptują takim jaki jesteś. Przecież to miłe.
@power-weak: mnie nie przepraszaj bo nie masz za co a poza tym to mirki się nie obrażają na siebie bo każdy tutaj jest po to żeby zrozumieć problemy innych albo szukać ich wsparcia
@power-weak: przeciwnie. Mam mnóstwo wad i lubię się kłócić.
@UYscuti: witam w klubie. Kiedyś w silnym epizodzie depresji poszedłem do media expert coś kupić a że byłem w roboczych ciuchach to pracownicy za mną łazili i patrzyli czy czegoś nie kradnę.
Odrzucenie cudzych potrzeb względem nas które nas niszczą albo nie pasują do naszej osobowości jest ważne i należy się przeciwko temu buntować aby zrzucić kajdany i osiągnąć swobodę wpływającą na spokój ducha ale warto też zadbać aby to co ze sobą robimy nie spowodowało, że fundament naszej nowej osobowości nie składał się ze złości, porzucenia, goryczy, kpiny i
@power-weak: z wadami łatwo kogoś zranić nawet jak się tego nie chce ale nie potrafi się inaczej zachować.
Trzeba być naprawdę mądrym i inteligentnym człowiekiem aby potrafić naprawić samego siebie bez niczyjej pomocy.