Wpis z mikrobloga

#gotujzwykopem Czy mój schab pieczony dwie godziny w brytfannie z dodatkiem wędzonych śliwek, suszonych grzybów, czosnku, cebuli, jabłek i rozmarynu a później posmarowany glazurą z miodu, koncentratu i musztardy i podpieczony chwilę na górnej grzałce, pokrojony i delikatnie duszony we własnym sosie, częściowo odcedzonym a częściowo zblendowanym z wyżej wymienionych składników i na koniec z dorzuconymi pieczarkami zrumienionymi na drugiej patelni na maśle klarowanym na dużym ogniu może dostać plusa?
Kondtrad - #gotujzwykopem Czy mój schab pieczony dwie godziny w brytfannie z dodatkie...

źródło: IMG_20240110_161617905~3

Pobierz
  • 16
@Kondtrad: powiem Ci tak...#!$%@? wać pan.

Należy taki schabik piękny kruchy przepyszny odpowiednio potraktować temperatura za wysoka soki wyparowały, ale jest jak jest nie ma co załamywać rąk tylko biec i robić następny UwU