Aktywne Wpisy
dajgryza +201
ej @M_B ja zdazylem zobaczyc zanim usunales zapomniales sie przelogowac? xD postujesz dziewczynki a nam zabraniasz postowac o murzynachxDDDD?
novyr9 +38
Statek badawczy RV Flip był do 2023 r. jedynym statkiem na świecie, który mógł zmienić pozycję z poziomej na pionową na środku oceanu. Ma około 108 metrów długości . Zaprojektowany tak, aby mógł zmienić pozycję pionową o 90 stopni w linii prostej, tak aby przód statku na górze miał 17 m. wysokości, a na dole zanurzył się na 91 m. długości, czyli większość statku była zanurzona pod wodą. To pomaga statkowi w
Mimo że 99% psów jest zesranych, to za każdym razem w dyskusji pojawia się ultra rare blablador „RAMBO” takiego Mariusza, który jest oczywiście zachwycony petardami i ogon mu się trzęsie na wizję osobistego uczestnictwa w odpalaniu kanonady ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Łudząco mi to przypomina casus tego mitycznego kolegi geja, którego posiada każdy narodowiec. 99% procent gejów jest za prawami dla ludzi LGBT, ale akurat ten mityczny kolega każdego narodowca jest przeciwko xD
Bieda mentalna co roku sama się oznacza.
#sylwesterzwykopem #sylwester
@Tywin_Lannister: Zgadzam się.
Twoje wpisy będę omijał przez następny rok
@Kim_On_Yest: ludzie będą w sylwestra jechać w pole bo bydło nie potrafi się zachować. Ja p------e xD
Moze ty se weź wyjedź "poszczelać" za miasto? Na godzinke?