Wpis z mikrobloga

@tomaszk158: to #!$%@? wspomnienia, przykro mi, ja ja uwielbiam

@Dzia-do-stwo metka to ogolnie taka kielbasa pól surowa do smarowania, wpisz sobie w internet. Ta jest tatarska od tatara wlasnie bo z wolowiny, ale sa tez wieprzowe wedzone, bardzo smaczne.
  • Odpowiedz
@ZielonaOdnowa surowe mięso wołowe dobrej jakości.
nie ma dla mnie nic lepszego i pyszniejszego.

z mies wieprzowiny i kurczaka nie tykam.
mielone mięso wieprzowe to aż mam odruch wymiotny.
świnie i kury są wszystkożerne, jedzą swoje gowna itp.

a krowy, woły, indyki nie zjedzą gowna.
to są czyste zwierzęta i nie zjedzą byle czego i później w mięsie to doskonale czuć
a wołowinka… mmm…
taki tatar ze świeżym chrupiącym chlebkiem to nadjedzone
  • Odpowiedz
@crazykokos: dobra, wypad obrzezancu, metka wieprzowa wchodzi mi rownie dobrze co wolowa, a jeszcze taka wedzona co w niemczech robia albo nduja z wloch to niebo w gebie. A z tym swoim wybrzydzaniem to wracaj na pustynie, tu jest kraj barbarzynskich swiniojadow a nie jakis izrael czy inna arabia.
  • Odpowiedz