Nie mogę z tych NPCtów na Vinted xD Chłop pyta mnie czy koszulka jest zniszczona. W opisie mam napisane, że jest w dobrym stanie, a jedyny slad uzytkownia to sprany nadruk z informacją o rozmiarze.
Ale ok, wysylam zdjecia pod pachą i jeszcze inne dokładniejsze z bliska i opisuje to samo co w opisie już wcześniej naskrobałem i dostaje taką wiadomość xD
Co ja mam na to odpowiedzieć? Jak ci sie podoba to kup/targuj sie xD, to jest #!$%@? koszulka za 30 ziko.
@twoj_starrry: ja tam jestem dopiero dwie dobry, mam ze 30 ogłoszeń i już się po głowie drapię WTF. Ma swój klimat ten portal. Jest śmiesznie, ale już jedna rzecz poszła tak na serio.
Chłop pyta mnie czy koszulka jest zniszczona.
W opisie mam napisane, że jest w dobrym stanie, a jedyny slad uzytkownia to sprany nadruk z informacją o rozmiarze.
Ale ok, wysylam zdjecia pod pachą i jeszcze inne dokładniejsze z bliska i opisuje to samo co w opisie już wcześniej naskrobałem i dostaje taką wiadomość xD
Co ja mam na to odpowiedzieć? Jak ci sie podoba to kup/targuj sie xD, to jest #!$%@? koszulka za 30 ziko.
#vinted
Wymierzysz wszystko co do milmetra i pada odpowiedź "o to idealnie pasuje na mnie" i cisza