Aktywne Wpisy
mickpl +815
Hołownia na przedwyborczo-paralentoeuropejskim standupie pedzioł "Polska 2050 nie poprze kredytów 0%" oraz "nigdy więcej programów takich jak kredyty 2%"
Well, that escalated quickly XD
#nieruchomosci #mieszkanienastart #codzienneministerstworozwoju #polityka
Well, that escalated quickly XD
#nieruchomosci #mieszkanienastart #codzienneministerstworozwoju #polityka
PrawaRenka +128
#przegryw
Gówniaki podobno se teraz jeżdżą na wycieczki szkolne do Włoch, a ja mogłem co najwyżej do Częstochowy poklęczeć se. Brutalne ehh
Gówniaki podobno se teraz jeżdżą na wycieczki szkolne do Włoch, a ja mogłem co najwyżej do Częstochowy poklęczeć se. Brutalne ehh
Goście mówią ze wschodnim akcentem.
Oboje dość ciemni, jeden ma brodę.
Jeden grozi pistoletem w czasie sprzeczki.
Przypuszczenia:
To UKRAINIEC! "JA oD poCZatkU moWiLem, zE beDA z NiMI proBlEMy"
Wykop:
Cała litania komentarzy pod artykułem z tytułem "UKRAINIEC z pistoletem". To samo na Facebooku.
Co się okaże:
Że był to Gruzin albo inny Azer, wtedy to już będzie nieistotne, ważne ze poszedł hejt na Ukrainę a wszystko tam w byłym ZSSR to jedno gówno.
#wroclaw #ukraina #wojna #konfederacja
Jeśli to Ukrainiec i lubi latać z bronią - dać mu taką szansę poprzez deportację
Jeśli to Gruzin/Azer - przebadać powiązania i deportować. Dodatkowo zweryfikować wszystkie źródła mówiące o tym, że to Ukrainiec, bo ruscy bardzo chętnie mogą próbować szczuć.
@ZuluScout: WIelokrotnie już przy oskarżeniach na Ukraińców okazywało
Oczywiście że zdążają się bandyci, ale to jest właśnie efekt skali. Z 90% tych ludzi są
@theOstry: czyli funkcjonariusze wykonują dobrą robotę, a pożyteczni idioci z wypoka im przyklaskują?
Stare znałem ( ͡° ʖ̯ ͡°)
czyli co?
@ZuluScout: https://www.rp.pl/przestepczosc/art38982271-przestepstwa-cudzoziemcow-w-polsce-co-piate-popelnili-gruzini
A co do akcji z Ukraińcami to już wielokrotnie na wykopie były znaleziska, za każdym razem wrzucane w weekend że Ukrainiec niby coś odwalił a dopiero w poniedziałek pojawiały się informacje w mediach o realnych sprawcach. Dosłownie 2 tygodnie temu na główną trafiło znalezisko że niby Ukrainiec zadźgał Polaka.