@amfetaminatowitamina: tak ale nie jak kiedyś że będą jechać po tobie czy coś , lepiej traktują ładnych i zadbanych niż odwrotnie ale to od zawsze tak było
@NaczelnyAgnostyk Ogólnie jestem brunetem ale zadecydowałem zrobić się na slim shady. Nawet nie wiesz ile uśmieszków pod nosem widzialem xD A to tacy ludzie którzy od X lat trzepią ten sam fryz i ten sam styl. Jakby były w stagnacji i bali się spróbować nowych rzeczy
@amfetaminatowitamina chcesz róż, noś róż. Jedyne do czego bym się przywalił to zmień jaskrawe lub pastelowe na bardziej zgaszone kolory. Jaskrawe kolory to gwałt na oczach a pastelowe pasują tylko albinosom. Gdzieś wyczytałem że żeby sobie wyobrazić jaki kolor jest zgaszony to kładziesz żywy, pełny kolor w zacienionym miejscu. Zwyczajnie takie lepiej leżą typowym męskim polakom
@amfetaminatowitamina Mam niby różne odcienie różu w szafie a ten ze zdj to jest akurat ten najbardziej jaskrawy. Znalazłoby sie coś więcej ale nie będę buszował w szafie o 3 sam rozumiesz haha
@Grizwold żeby nie było jakichś nieporozumień, nie jestem jakimś turbo człowiekiem żeby każdy nosił róż, ale fajnie byłoby spotkać w ulicy w końcu jakiejś jaśniejsze kolory, niż ta przytłaczająca swoimi ubraniami jesień
Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link