Aktywne Wpisy
Sylvio19 +1153
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
erebeuzet +112
Nienawidzę klientów, którzy pierwszy raz przyjeżdżają do mnie do #pracbaza i nie znając mnie wyciągają do mnie rękę i mówią "cześć".
Oni myślą, że w ten sposób załatwią sobie jakąś promocje czy jaki uj?
#bekazpodludzi #kolchoz
Oni myślą, że w ten sposób załatwią sobie jakąś promocje czy jaki uj?
#bekazpodludzi #kolchoz
#rozowypasek #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
@NiebieskiMiszmasz: ja pieprzę, co za odklejka...
@Qbba Pewnie kobieta ma problem, że nie odpisał na jej "kocham cię", poczuła się zignorowana i w taki sposób do dupy to wyraziła. Mógł to rozegrać w ten sposób "kochanie, ostatnio kupiłem sobie lapka i bardzo chciałbym jutro spędzić cały wieczór żeby sobie pograć, pojutrze spędzimy sobie wieczór razem", a gdy zaczynał grać mógł jej napisać "hej, zaczynam grać,
Komentarz usunięty przez moderatora
@bojackHorsemanPatataj: Czasami łatwo powiedzieć a trudniej zrobić ze względu na bezsilność lub jakikolwiek inny powód, który wcale nie musi być błahy.
- tak bardzo cię kocham
- patrz bizonek
- o ty #!$%@?, nienawidzę cię
@Dietetyq: dokładnie tak działa większość kobiet. Kobieta nie chce, żeby mężczyzna był samosterowny. Ona chce, żeby zależał od niej. Jeśli
Ja najpierw bije swoją kobietę a potem sobie gram w planet zoo
@NieBendePrasowac: No wiadomo, bo facet nie może zrobić nic bez tłumaczenia się babie i jeszcze musi się targować że kolejny wieczór na pewno spędzi z nią XD
@Qbba: Najwięcej o tym, czego kobiety nienawidzę, wiedzą oczywiście zawsze wykopowe dziewice ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mi moja kupiła Xboxa w prezencie, mimo że mowiłem jej, że lepiej nie, bo będę czas marnował. To się uparła, że potrzebuję rozrywki. Ja teraz siedzę i gram sobie, ona się cieszy, wykopowe spermochlipy chlipią.
- robi tak jak baba każe, rzuca gierkę żeby dać atencję różowej (tzw. simp)
-rzuca ją, ostentacyjnie ignoruje lub ciśnie ją (chad)
Normalni ludzie wiedzą, że rzeczywistość jest inna, że ludzie są bardzo różni i mają różne doświadczenia życiowe. Czytałeś w ogóle cały komentarz? Nie chodzi o targowanie się tylko wyjaśnienie swojego podejścia, bez krytykowania i
Źródło screena: https://twitter.com/kolezanko/status/1502770481488961538?t=KZSjSZs3PX9-LXx-EjFMGw&s=19
Ewidentnie heheszkowo trolerski wpis, no ale przegrywy z wykopu jak zwykle dorabiają sobie wokół niego jakieś teorie o krwiożerczej polce xD