Aktywne Wpisy
Maly_Jasio +206
#pandoragate #afera #boxdel #wardega
Czy tylko ja nie wiedziałem kim jest Boxdel i inni wymienieni w tej aferze? Tylko Wardgęge kojarzyłem przed laty jako prankstera o ile to ten sam Wardęga (a chyba tak)
Czy tylko ja nie wiedziałem kim jest Boxdel i inni wymienieni w tej aferze? Tylko Wardgęge kojarzyłem przed laty jako prankstera o ile to ten sam Wardęga (a chyba tak)
one_man_army +36
mieszkam z kobieta od jakiegos roku. Ale to co sie dzis rano zdarzylo, troche mnie juz zaczyna przerastac. Zaplacilem rachunek rano. Wyslalem mojej lasce polowe, do oddania, to od samego rana chodzi zla jak osa, jak smialem zarzadac pieniedzy za polowe rachunku za media, ktore ona tez zuzywa. Chyba czas na ewakuacje. #logikarozowychpaskow #zwiazki
#zwiazki #redpill #blackpill #tinder #logikaniebieskichpaskow #pytanie
Która?
opcja nr 2 dla mnie wygląda jak tradycyjny model rodziny w większych miastach na wschodzie (w sensie Ukraina, Rosja).
Nr 1 wcale nie jest nieśmiałą introwertyczką, która odurza się tylko z przymusu, a nr 2 wcale nie wie czego chce od życia i nie można z nią pogadać na wszystkie tematy.
Nr 1 będzie się po prostu częściej pruć po squotach, mieszkaniach i raveach, a nr 2 po kiblach, apartamentach i klubach. Nr 1 zdradzi z dilerem za prochy, a nr 2 z bananem na imprezie
ale ja nigdy nie pisałem którą opcję uważam za optymalną.
nie wiem co jest optymalne ogólnie, co ja bym wolał(jakbym nie było opcji żadna) pozostaje takie samo. pierwsza bo:
*mam ciągoty do kobiet które maja coś nie tak z głową
*bywałem sam uzależniony od benzodiazepin więc nadużywanie substancji psychoaktywnych mnie jakoś nie razi mocno samo w sobie.
*mam w większości lękowy styl przywiązywania
@10129 No i super, dzięki za opinie. I tak na marginesie jak już piszemy wyobraż sobie ile miałby ćpun-facet z inendtycznymi cehcami vs pewny siebie facior, Daje coś do myślenia?> :) Takki męski ćpun od razu zostałby zbesztany, zmieszany z blotem, a co nawet mówić o selekcji - a
@Mateusz_Jakub_Andruszkiewicz: myślałem że masz tutaj konto do zachęcania do oddania głosu na konfe, a nie na opdwrót
pewnie dużo mniej. 'alterantywki' pewnie by potencjalnie były głównymi chętnymi na kogoś 'szalonego / do wspólnego brania czasem', ale.. osoba nr1 wcale nie jest typem do ćpania do rana w klubie/na woodstocku -> więc tu raczej osobnikiem pożądanym by był ktoś pewny siebie, odważny i lubiącym narko a nie ktoś zagłuszający ból istnienia depresantami samotnie.
nie znam się, ale tak mi się
Nie jestem ignorantem. Wręcz przeciwnie.
20% mężczyzn jest samotnych. A ja znam inteligentne dziewczyny bez wielu partnerów, średnie, ładne i bardzo ładne. Skoro kobiet w Polsce jest więcej to wychodzi na to, że samotnych kobiet jest 25%.
Samotność wynika z wielu kwestii, przedewszystkim.braku pewności siebie. Ale to nie znaczy, że trzeba brać co popadnie.
To tak jakbyś umoczyła socjalizm, ponieważ hitler był socjalistą, a więc musi on prowadzić do nazizmu i w związku z tym powinien zostać zakazany. Oddaj 800+ itp.
Takie Twoje rozumowanie.
To, że jakieś zjawiska/poglądy mogą ze sobą razem współwystępować nie oznacza, że są ze sobą nierozłącznie związane.
Plot twist:
Obie dziewczyny ze zdjęć mają po 14 lat, a op przeprowadził eksperyment ( ͡° ͜ʖ ͡°)