Aktywne Wpisy
lunaexoriens +70
"Podobają nam się naturalne kobiety, a nie glonojady", "po co kobiety sobie to robią" itd. A jak kobieta po czterdziestce pokaże się bez makijażu, to nagle piwniczaki odkrywają, że starzenie się istnieje.
#logikaniebieskichpaskow #rozowepaski
#logikaniebieskichpaskow #rozowepaski
#zwiazki #logikarozowychpaskow #randkujzwykopem
Jestem w świeżym związku z dziewczyną która leci na psychotropach, chodzi na terapię, tygodniowe humory to żywa sinusoida, raz jest super raz jest tragicznie. Niestety obrywam rykoszetem. Jest źle - pomagam, służę pomocną ręką. Potem jest chwila odtrącenia i to ja jestem fe i be. Potem jest zrozumienie błędów i powrót do normalności. Trochę to męczy. Z drugiej strony gżdżenie się jest fantastyczne.
Jestem w świeżym związku z dziewczyną która leci na psychotropach, chodzi na terapię, tygodniowe humory to żywa sinusoida, raz jest super raz jest tragicznie. Niestety obrywam rykoszetem. Jest źle - pomagam, służę pomocną ręką. Potem jest chwila odtrącenia i to ja jestem fe i be. Potem jest zrozumienie błędów i powrót do normalności. Trochę to męczy. Z drugiej strony gżdżenie się jest fantastyczne.
Rano kurier przywiózł nowy sprzęt.
Razorock German Slant 37
Po śniadaniu się okaże czy faktycznie jest łagodny i skuteczny.
Francuzi zrobili skośne ostrze i przy małej masie gilotyna ucinała głowę.
Jeszcze dochodzi to że żyletka jest bardzo cienka i dostaje niewielkich wibracji,drgań a taki skos usztywnia całą żyletkę.
Teraz jeszcze kupiłem Treet Platinum i będę testował,podobno ostre.
Wszystkie które są w internecie nazywane łagodnymi są dla mnie tępe i szarpią.
@spyyke 5-7 goleń
@PawelW124: Ale podałeś ciekawostkę. Nie miałem pojęcia oraz nie zwracałem na to uwagę widząc filmy, obrazy itd. Zawsze kojarzę tylko tę skośną.