Wpis z mikrobloga

@WpiszSwojLogin

Jest coś takiego jak lód, a ja swoją drogą polecam picie z typowych japońskich czarek, które można napełnić wodą zalać herbatą, która w szybki sposób ostudzi temperaturę.
  • Odpowiedz
@WpiszSwojLogin: weź zwykły wentylator ustaw na szklankę i raz dwa ci się wystudzi, na pewno lepiej działa niż te wszystkie gówno podstawki xD Tak samo jak chcesz coś rozmrozić na szybko- odpakuj, jak jest w pudełku to postaw na jakichś sztućcach żeby od dołu też był przewiew i skieruj wentylator- max kilka minut i jakieś mięso w kawałku się nadaje do krojenia (jak duże to obróć, czy odkrój kawałek i dalej
  • Odpowiedz
  • 0
@RicoElectrico ciepło w płynie dąży do góry więc tak sobie to wydajne. Musiałbys do góry nogami to postawić. No ale to porada 5 lat za późno
  • Odpowiedz
@WpiszSwojLogin: tylko czy kwasek cytrynowy nie będzie reagował z miedzią/aluminium, nie mówię że od razu ale po roku stosowania triku możliwe, że pewne depozyty glinu odłożyłyby się w mózgu co jest niezdrowe
  • Odpowiedz