Aktywne Wpisy
TSR44 +319
ATAT-2 +342
Przeczytałem właśnie dwa wpisy ludzi z gastro którzy wręcz DOMAGAJĄ się napiwków i nie pojmują jak można ich nie zostawiać.
Szczerze? Po ostatnich kilku dniach gdzie stołowałem się w knajpach (wyjazd majówkowy) to powiem, że takiego uja. Restauratorzy już tak polecieli z tymi cenami zasłaniając się inflacjami, cenami prądu i płacami minimalnymi że już sami się zatracili w tym, gdzie jest granica.
Rozumiem ładna knajpka, ładny ogródek, miła obsługa, DOBRE jedzenie -
Szczerze? Po ostatnich kilku dniach gdzie stołowałem się w knajpach (wyjazd majówkowy) to powiem, że takiego uja. Restauratorzy już tak polecieli z tymi cenami zasłaniając się inflacjami, cenami prądu i płacami minimalnymi że już sami się zatracili w tym, gdzie jest granica.
Rozumiem ładna knajpka, ładny ogródek, miła obsługa, DOBRE jedzenie -
Mirki lubiące domowe #sushi i #kuchnia #azja #kuchniaazjatycka, gdzie zaopatrujecie się w wysokiej jakości składniki? Są jakieś zaufane sklepy internetowe ze świeżymi produktami, które nie budzą podejrzeń (skażenie plastikami, dziwnymi konserwantami, etc)?
Przy okazji: czy są jakieś ryżowary, w których gotowany produkt/gorąca para nie mają styczności z plastkiem lub teflonem?
#gotujzwykopem #gotowanie
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Jeśli chodzi o ryżowar to polecam siatkę do gotowania ryżu