Aktywne Wpisy
ZenujacaDoomerka +12
Wiecie co mnie fascynuje? Siedzę sobie na grupie tinderowej typu ostrzeganie przed facetami i ja naprawdę nie rozumiem czemu faceci zamiast celować w kobiety które chcą seksu to obiecują związki kobietom które chcą stałej relacji a później po seksie je olewają.
Dosłownie masa postów "nawet poznał mnie z rodzicami , jak dostał czego chciał to zniknął" no nie rozumiem po prostu. Tyle czasu spędzonego, rozmowa z rodzicami itp tylko po to by
Dosłownie masa postów "nawet poznał mnie z rodzicami , jak dostał czego chciał to zniknął" no nie rozumiem po prostu. Tyle czasu spędzonego, rozmowa z rodzicami itp tylko po to by
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Doczytałem do fragmentu o " uczenia o różnorodności cielesnej jest edukacja seksualna" i zabieraniu młodszych dzieci jak 13 lat na plaże nudystów. Może i jakaś cześć wywiadu ma jakieś przesłanie, no ale jako całość wygląda to źle.
#dzieci #edukacja #rodzicielstwo #zdrowie
Bardziej bawi mnie określenie "że swoimi dorosłymi" :
Nie z rodzicami, ojcem, matką, tylko " swoimi dorosłymi".
Ale akurat z tym jednym zdaniem w całym artykule się zgadzam. Byłeś kiedy kiedyś na plaży nudystów? To nie jest jakaś orgia, tylko normalna plaża. Tam nie ma nic złego. Powiedziałbym wręcz, że jest mniej seksu i erotyzmu, niż na zwykłej plaży.
Cały ten
Dalej uważam że taka plaża to średni pomysł dla dzieci, zwłaszcza że w artykule wrzucili do jednego wora