Aktywne Wpisy
inyourbrain +340
Czy wy jesteście normalni na tym wykopie? Który system pozwala na to, by mieć ponad tysiąc aktywnych sesji, które są aktywne przez ponad rok? Rozumiem, że teraz mam wszystkie pojedynczo usuwać? Nawet nie ma możliwości usunięcia wszystkich jednym kliknięciem. Czy może powinienem napisać skrypt (z racji bycia #programista15k), który wyczyści wszystkie jednocześnie? Później się dziwicie, że konta są "wykradane", gdy sesje żyją w nieskończoność?
@wykop @m__b @a__s
#wykop #programowanie #security
@wykop @m__b @a__s
#wykop #programowanie #security
dddobranoc +217
Marzy mi się taki 7-dniowy bojkot restauracji, kawiarni itp.
Żeby przez tydzień ludzie nie chodzili do tych miejsc za to, że:
- espresso 12zł
- cappucino 18zł
- kawa z 5 kostkami lodu 22zł
- pizza 45zł
- jagodzianka 22zł
- 100g makaronu z sosem 44zł
- kebab 32zł
- pierogi na jarmarku 5zł/szt
- piwko 18zł
- szklaneczka coli 10zł
- burger z przyczepy 40zł
- rosół z japonii 45zł
+
Żeby przez tydzień ludzie nie chodzili do tych miejsc za to, że:
- espresso 12zł
- cappucino 18zł
- kawa z 5 kostkami lodu 22zł
- pizza 45zł
- jagodzianka 22zł
- 100g makaronu z sosem 44zł
- kebab 32zł
- pierogi na jarmarku 5zł/szt
- piwko 18zł
- szklaneczka coli 10zł
- burger z przyczepy 40zł
- rosół z japonii 45zł
+
W trakcie wynajmowania z powodu lekkiej wilgoci i mycia podłóg (dwa razy na mokro i na sucho) W niektórych miejscach zaczęły się Panele podnosić w mieszkaniu. Trochę bardziej w łazience gdzie Kabina prysznicowa jest od razu przy drzwiach a dalej idą panele z korytarza.
Wydaję mi się że mimo wszystko prawidłowo korzystałem z mieszkania i dbałem o te panele. I teraz problem. W poniedziałek się wyprowadzam. Dzisiaj był właściciel. I rozmowa zaczęła schodzić na tor "TRZEBA WYMIENIC CAŁĄ PODŁOGĘ W MIESZKANIU" WTF. Pytanie czy może to zrobić na mój koszt ? Nadmieniam że mieszkałem 4 lata i prawidłowo korzystałem z podłóg. Czytaj nie robiłem Basenu na podłodze.
#wynajem #mieszkanie
A to, czy podłoga była użytkowana prawidłowo czy nie, oceni biegły w postępowaniu cywilnym, jeśli do niego dojdzie.
@dran2: widać i tak za dużo
@Hagy: Albo panele winylowe, mam i można zalewać wodą i nic się nie stanie, nigdy nie zamontuję już zwykłych.