Aktywne Wpisy
mirko_anonim +7
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Ja 32 lvl w tym roku. Moja #rozowypasek skończyła 28. Jesteśmy ze sobą od 2 lat. Mieliście już rozmowę o dzieciach? Jak przez to przebrnąć? Moja cały czas naciska, że ją już praca w banku męczy. Chce bachora, bo nie wie ile jej jeszcze placówka będzie działać, bo jej zegar biologiczny tyka, bo dziecko po 30 to będzie z downem itp. #!$%@? mnie to już, bo nie jestem na
Ja 32 lvl w tym roku. Moja #rozowypasek skończyła 28. Jesteśmy ze sobą od 2 lat. Mieliście już rozmowę o dzieciach? Jak przez to przebrnąć? Moja cały czas naciska, że ją już praca w banku męczy. Chce bachora, bo nie wie ile jej jeszcze placówka będzie działać, bo jej zegar biologiczny tyka, bo dziecko po 30 to będzie z downem itp. #!$%@? mnie to już, bo nie jestem na
Rozejść się?
- Tak 59.8% (763)
- Nie 7.7% (98)
- Zrobić bachora 18.4% (235)
- Zrobić bachora później i przetrwać gadanie 14.0% (179)
Teuvo +480
#wykop przywróćcie plusujących na wierzch na wersji webowej tak jak było wcześniej, biauek kogoś ty zatrudnił, cholerne gamonie to się w głowie nie mieści co wy robicie z tym portalem (╯°□°)╯︵ ┻━┻
376 - 1 = 375
Kolejna szybka mapka przed zrobieniem obiadu :). Mapa z dodatku HotA. Niewymagająca, dużo wszystkiego. Mapa zrobiona w stylu "Patrzcie mamy w HotA dużo nowych budynków", więc praktycznie cała jest zawalona nowymi obiektami, nawet wiatraku czy młyna nie spotkałem xD.
Co zawsze uważam, że powinno być ustawione domyślnie dla scenariusza - jednostki z mapy zawsze wrogie. Tutaj np. przyłączyło się do mnie 16 archaniołów xD, gdybym grał sobie 4fun z ziomkiem to pewnie byłby z tego powodu niezadowolony.
#tysiacmaph3 #homm3
Obniża szczęście wrogich istot o 2.