Aktywne Wpisy
WielkiNos +104
Jeśli taki sztuczny wygląd i zmiana z naturalnej, atrakcyjnej kobiety w instagramowy, wytatuowany klon z brwiami odrysowanymi od szablonu i napompowanymi ustami to dla współczesnych kobiet wzór do naśladowania i prawdziwe piękno to nie mam pytań. Mi się przykro na to patrzy.
#fagata #sztucznapani #logikarozowychpaskow
#fagata #sztucznapani #logikarozowychpaskow
Fanath 0
Mirki, jakie znacie sposoby na utrzymywanie statusu w #teams na zielono mimo bycia z dala od klawiatury? Denerwuje mnie to, że na każde 5min muszę poruszyć myszką ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Kumpel mi sprzedał patent: postawienie myszki na zegarku analogowym tak, żeby sekundnik co minutę oddziaływał na laser myszki i poruszał kursorem. Problem w tym, że nie mam odpowiedniego zegarka analogowego (musi być odpowiednio niewielka odległość lasera od
Kumpel mi sprzedał patent: postawienie myszki na zegarku analogowym tak, żeby sekundnik co minutę oddziaływał na laser myszki i poruszał kursorem. Problem w tym, że nie mam odpowiedniego zegarka analogowego (musi być odpowiednio niewielka odległość lasera od
@Itslilianka: Nie, zapewne strujesz się egzotoksynami od bakterii albo mykotoksynami. Przykładowo toksyna ciepłostabilna z E. Coli wytrzymuje 30 minut ogrzewania w temperaturze 100 stopni.
Jad kiełbasiany przetrwa 10 minut.
Do tego dochodzą jeszcze bakterie przetrwalnikujące których możesz nie wymordować w procesie gotowania.
Co gorsza, po każdym takim procesie może być ich jeszcze więcej.
Mikrobiologiem
Mam też litrowe i półlitrowe, bo to akurat dobra ilość rosołu, aby dodać go do jakiegoś sosu lub gulaszu.
A rosół gotuję w garnku 10l z czego wychodzi 5l czystego rosołu.
I uprzedzając pytanie, nie śledze twoich wpisów, po prostu obserwuje tagi z żarciem i akurat wyskoczyłaś