Aktywne Wpisy
Joxek +14
Też się pogodziliscie z swoimi gruzami przez obecne ceny aut? xD
Mam auto z fabrycznym #lpg z 2012 r. Od początku w rodzinie, bezwypadkowe. Jakby nie patrzeć auto ma 12 lat i normalnie zmieniłbym na coś świeższego, ale jak popatrzyłem na obecne ceny używanych aut i jak na przeglądzie diagnosta potwierdził że spodni próg zdrowe. To naprawiłem klimę, zrobiłem sprzęgło, kupiłem nowe wielosezonowe opony i parę innych #!$%@? eksploatacyjnych i będę nim
Mam auto z fabrycznym #lpg z 2012 r. Od początku w rodzinie, bezwypadkowe. Jakby nie patrzeć auto ma 12 lat i normalnie zmieniłbym na coś świeższego, ale jak popatrzyłem na obecne ceny używanych aut i jak na przeglądzie diagnosta potwierdził że spodni próg zdrowe. To naprawiłem klimę, zrobiłem sprzęgło, kupiłem nowe wielosezonowe opony i parę innych #!$%@? eksploatacyjnych i będę nim
magnetotonieja +43
#mecz #heheszki #pasta #austria
Austria: Najszczęśliwszy Naród w Europie:
Według Eurostatu z danych z 2022 roku, Austria jest najszczęśliwszym krajem w Unii Europejskiej. Jakże to może dziwić? Bo przecież współczesnym Austriakom nie brakuje powodów do radości, mając na wyciągnięcie ręki zarówno Alpy, jak i najwyższy standard życia w Europie. A czy może Austriakom zawsze sprzyjało szczęście – od korzystnego położenia geograficznego, przez historię pełną sprytnych manewrów i zaskakujących zbiegów okoliczności, aż po
Austria: Najszczęśliwszy Naród w Europie:
Według Eurostatu z danych z 2022 roku, Austria jest najszczęśliwszym krajem w Unii Europejskiej. Jakże to może dziwić? Bo przecież współczesnym Austriakom nie brakuje powodów do radości, mając na wyciągnięcie ręki zarówno Alpy, jak i najwyższy standard życia w Europie. A czy może Austriakom zawsze sprzyjało szczęście – od korzystnego położenia geograficznego, przez historię pełną sprytnych manewrów i zaskakujących zbiegów okoliczności, aż po
A minimum powinny zostać wykluczone z możliwości głosowania w wyborach. Przecież to już nawet 3-latkowie mają większe pojęcie o świecie niż ci "dorośli".
#luzneprzemyslenia #ufo #afera
I właśnie tacy lenie powinny zostać pozbawione prawa wyborczego.
pewnie to coroczny scenariusz oparty na wywolaniu kontrowersji, czy moze juz przygotowanie do ataku kosmitow na ziemie?
Bo wiecie ze bedzie grany atak kosmitow na ziemie? no to juz wiecie.
a dziś na konferencji powiedzieli, że nie chcą siać paniki xD
@Fangu: idź na jakieś foliarz.pl
@Nie_RabarbaR: ziomeczku, ty jesteś na tej samej osi sp...lenia co osoby o których piszesz, z tą samą wartością, tylko z przeciwnym znakiem (po przeciwnej stronie osi rzędnych).
To nie jest wiedza o świecie tylko trzymanie się tego co jest obecnie i nie branie pod uwagę, że coś się może zmienić.
Jakby ktoś ci powiedział 3 lata temu, że 10% społeczeństwa będzie pracowało zdalnie, to byś ich wyśmiała. A jednak trochę się pozmieniało i dało się. To właśnie jest prawdziwa wiedza o świecie,
@Usunelem_Konto: a wiedzą też jak daleko te planety są od nas i jak bardzo obwarowane jest w ogóle marzenie o tym żeby do jakiejkolwiek polecieć?