Wpis z mikrobloga

@JonkeJ: Za ten wczorajszy wałek i jeszcze twierdzenie 90% kibiców United, że gol był prawidłowy, to mam nadzieję, że Arsenal ich rozjedzie porządnie.
  • Odpowiedz
@utede: No lepszego wyznacznika w Polsce chyba nie mamy ;) Na pewno trolle też się tam udzielają, ale wchodzę na tę stronę regularnie i przeważnie komentarze są ok, a tutaj się upierają, że gol prawidłowy.
  • Odpowiedz
@utede: prawdopodobnie tak, wtedy kibicował bym przeciwnikowi tej drużyny w następnym meczu, tak jak w tym przypadku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
wchodzę na tę stronę regularnie i przeważnie komentarze są ok

@sk131: Bardzo. Po 2 przegranych meczach "większość" chciała zwalniać trenera. Casemiro miał być dziadkiem który przyszedł na emeryturę, Martinez to za niski i sobie nie poradzi. Rashford/de Gea/Bissaka mieli być skończeni i nic tylko sprzedawać. Faktycznie top stronka, co tam nie wejdę to ręce opadają
  • Odpowiedz
@dullboy: W sumie racja, ocenianie piłkarzy po 2 meczach to standard, ale tak jest rzeczywiście wszędzie. Może rzeczywiście przeceniłem trochę kibiców, ale takie zaklinanie rzeczywistości strasznie mnie irytuję. Sam jako kibic Barcy nie potrafiłem się cieszyć np. z 6:1 z PSG i było mi wstyd za awans dzięki sędziemu.
  • Odpowiedz