Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 37
@Tytanowy_Lucjan: dokładnie to, chodziłem kiedyś do takiej kebabowni co turas robił z miłością te bułki samo mięso. Po jakimś czasie zaczął dodawać do kebaba kiełbasę dla pieska XD
Niestety dla niego klienci nie wytrzymali tego eksperymentu i zamknął lokal pół roku później.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@knoor:
Jeszcze w 2010 przy PKiN byl kebson za 5 zl 24h otwarty
Potem zwiekszali i zwiekszali cene, ostatnio jak bylem w okolicy to byl za 20 zl.
Nie wiem czy lokal dalej istniwje
  • Odpowiedz
@knoor: Ło Panie, jeszcze jak się zagadało to widelcem nabijał mięcho i dokładał jak się na grubym brało ( ͡º ͜ʖ͡º) a trzysta metrów dalej w pawilonach przy Królewskiej jedyny kebab gdzie zamiast zwykłej surówki/miksu warzyw dawano czerwoną kiszoną kapustę (ale nie potrafię sobie nazwy przypomnieć)
  • Odpowiedz
@ilem: Zahir w pigułce, kiedyś był pycha i nie mogłem dojeść sam mega rollo, a teraz naotwierali tego gówna jak żabek w Łodzi i jakość tragicznie spadła, jeszcze kosztuje 2x co na początku, a mięso smakuje jak podeszwa i jest go tyle co kot napłakał ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@noniewiem: Noo, ten dziadek był kozak, zawsze mięska dał na widelczyku ( ͡° ͜ʖ ͡°) I mieszkał chyba na osiedlu koło mnie, bo pamiętam że widywałem go tam czasami. Bajka w tamtych czasach miała zupełnie inne mięcho niż pozostałe kebabbudy (podobno sami marynowali i robili) a ich ostry sos to tak palił japę że aż bolało ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz