Aktywne Wpisy
Wieczny_Prawiczek +150
Co ta dzisiejsza młodzież ma w głowie to ja nawet nie.
Mama mi właśnie powiedziała, że siostra cioteczna +/- 16 lvl z w miarę dobrego domu bo wujek inżynier wysokich napięć, a ciocia pielęgniarka uciekła z domu i znaleźli ją dopiero po dwóch dniach u koleżanki. Dlaczego uciekła? Bo wujek nie pozwolił jej się zapisać na poledance xD
Poledance w sensie taniec na rurze. Wujek stwierdził, że nie będzie ona kręciła dupą
Mama mi właśnie powiedziała, że siostra cioteczna +/- 16 lvl z w miarę dobrego domu bo wujek inżynier wysokich napięć, a ciocia pielęgniarka uciekła z domu i znaleźli ją dopiero po dwóch dniach u koleżanki. Dlaczego uciekła? Bo wujek nie pozwolił jej się zapisać na poledance xD
Poledance w sensie taniec na rurze. Wujek stwierdził, że nie będzie ona kręciła dupą
gharman +173
W Niemczech panika bo cena kebaba osiagnela 34 zl (8 euro). Partie lewicowe zadaja wprowadzenia limitu ceny na kebab na poziomie 22zl.
Brzmi jak the onion? Jednak to prawda.
Tymczasem w Polsce gdzie zarabia sie mniej niz polowe?
- 35 zl to normalna cena za kebab. jak ma sie gastronomianinaczej utrzymac?!?
Polak sie cieszy jak jest drozej, bo to znaczy ze go stac! On jest kuhhh×a kims! Doszedl do czegos! Ma kebaba!
Brzmi jak the onion? Jednak to prawda.
Tymczasem w Polsce gdzie zarabia sie mniej niz polowe?
- 35 zl to normalna cena za kebab. jak ma sie gastronomianinaczej utrzymac?!?
Polak sie cieszy jak jest drozej, bo to znaczy ze go stac! On jest kuhhh×a kims! Doszedl do czegos! Ma kebaba!
Nie mogę tego wujom wybaczyć. Może i zmniejszyli opakowanie o 80g, ale za to jest drożej. Pół litra było idealne, a teraz po jednym czuje niedosyt
Ale najgorsze że jest inny w smaku. Nie mówcie że nie, jestem koneserem i fanem marki od prawie 20 lat. Po zmniejszeniu opakowania smak się zmienił, pewnie trochę zmienili proces produkcji
Its over dla Kefiru dla chłopa ヽ( ͠°෴ °)ノ
ech
#zalesie ##!$%@? #oszukujo #afera #bojowkakefirunawykopie #kefir #gotowanie #jedzenie
@hetero_sapiens: też przestałam go kupować
@Tryggvason: i jak robisz? Jakbym potrzebowała 0,5 l kefiru/dzień, to ile grzybków? One są „wielokrotnego użytku” czy za każdym razem wsypuje się nowe?