Aktywne Wpisy
larine +2
Robiliście sobie test osobowości 16personalities (16PF)? Jakie typy osobowości Wam wyszły?
Mi wyszedł ISFP-T - Poszukiwacz Przygód. Sama nie wiem, czy się z tym zgadzam.
Mi wyszedł ISFP-T - Poszukiwacz Przygód. Sama nie wiem, czy się z tym zgadzam.
Ludzie o osobowości Poszukiwacza Przygód to prawdziwi artyści, choć niekoniecznie tacy, którzy spędzają czas, radośnie malując pejzaże. Choć często to potrafią. Chodzi raczej o to, że wykorzystują swój zmysł estetyczny i projektowy, a nawet własne wybory i działania, aby przełamywać społeczne konwencje. Swoimi eksperymentami lubią rzucać wyzwanie
Potrzebuję opinii kogoś kto nie będzie patrzył na tę sytuację subiektywnie jak ja. Jakieś 3 tygodnie temu współlokator z Holandii poprosił mnie czy mógłbym pojechać jego samochodem na przegląd do Polski. On ma zakaz kierowania pojazdami na terenie Niemiec. Zgodziłem się z dobroci serca, tym bardziej, że miałem wtedy urlop. Pojechałem do Szczecina, 6,5h w jedną stronę. Na miejscu okazało się, że auto nie przejdzie przeglądu i musiałem poczekać dodatkowe 1,5h aż
Co Wy byście zrobili
- Zapłaciłbym połowę 23.3% (37)
- Zapłaciłbym całość 49.7% (79)
- Nic bym nie płacił 27.0% (43)
Tendencja do bycia zaprzeczeniem człowieka jest u żydów czymś stałym i praktycznie naturalnym - ta nacja od przeszło 70 lat nieprzerwanie popełnia lub jest odpowiedzialna za szereg zbrodni, za które do tej pory nie odpowiedziała i zapewne nie odpowie. Począwszy od współpracy z nazistami oraz komunistami, przez ukrywanie na swoim terytorium zbrodniarzy wojennych aż po terror serwowany mieszkańcom Palestyny, której terytorium okupują wbrew międzynarodowemu prawu (i używają przeciwko nim zakazanej broni chemicznej), wyłania się prawdziwy obraz żydów - hipokrytów (sami ścigali zbrodniarzy nazistowskich chroniąc jednocześnie tych, którzy legitymowali się ich paszportem, jak na przykład Morel) ale przede wszystkim zwykłych bandytów, którzy jawnie i bez skrępowania śmieją się swoim ofiarom oraz opinii publicznej prosto w twarz.
Nie można się dziwić, że żydzi mają etykietkę, delikatnie mówiąc, nielubianych - sami sobie "ciężko" zapracowali na przemysł nienawiści czy wręcz pogardy wymierzony w ich stronę - nie jest to wynik czyjegoś widzimisię, ale faktycznych wydarzeń, które w taki a nie inny sposób są oceniane.
#4konserwy #mikroreklama #zydzi #izrael #zbrodnie #historia
Nie ma żadnej ciszy.
@Czajna_Seczen: zestaw zatem liczbę tekstów dotyczących zbrodni nazistów/komunistów z tymi, których dokonali żydzi - jeżeli to według ciebie nie jest cisza to