Jeszcze tylko trzy kilometry i będzie biwaczek(。◕‿‿◕。) Kurła dziesięć lat temu 30-35km z buta szybciej robiłem, a i wódki do plecaka więcej wchodziło xD #sylwesterzwykopem #bushcraft #wykopplus30club
@Eustachy_goli_pachy: coś tam mam, ale w planach herbatka, kawka i biografia generała Jacksona. C-------o neta tu mam, bo do najbliższego domu są jakieś 4km. Rozbijałem się już po ciemku, jutro więcej:)
Chyba, że 'potrzebny sprzęt' i ceny wziąłeś z grup dla buszkrafterów.
Tam zawsze mówią, że minimum to hamak za 300 zł, do tego jakaś kuchenka dla alpinistów, plastikowe butelki na wodę, filtry i oczywiście ubranie, które będzie udawało mundur sił specjalnych. Potem w takim rynsztunku idzie się zaparzyć kawę w przydrożne krzaki, wstawia się w grupie fotki i zaczyna się festiwal lajków i teoretycznych dyskusji, który nóż
Witajcie. W wolnych chwilach bawię się w modelarstwo. A dokładnie zakładam oświetlenie do różnych samochodów w skali 1:18 #modelarstwo #chwalesie #hobby
Kurła dziesięć lat temu 30-35km z buta szybciej robiłem, a i wódki do plecaka więcej wchodziło xD
#sylwesterzwykopem #bushcraft #wykopplus30club
@szumek: tak. Zieloną herbatę (。◕‿‿◕。)
@Usunelem_Konto: sam. Nienawidzę biwaków w kilka osób.
Poka zdjęcie biwaczku:)
Pogoda super!
Chyba, że 'potrzebny sprzęt' i ceny wziąłeś z grup dla buszkrafterów.
Tam zawsze mówią, że minimum to hamak za 300 zł, do tego jakaś kuchenka dla alpinistów, plastikowe butelki na wodę, filtry i oczywiście ubranie, które będzie udawało mundur sił specjalnych. Potem w takim rynsztunku idzie się zaparzyć kawę w przydrożne krzaki, wstawia się w grupie fotki i zaczyna się festiwal lajków i teoretycznych dyskusji, który nóż