@luxkms78: I teraz pytanie. Czy 8 minut od wrzucenia do zimnej wody, czy od zagotowania. I czy jajka wrzucać od razu czy po zagotowaniu i liczyć czas :)
@Dejwid1: @luxkms78: @r102: od zagotowania wody bo wrzuca się na goracą wodę, jajko nie pęknie jeżeli od grubej strony przekłuje się samą skorupkę - ja przewiercam delikatnie milimetrowym wiertłem
@luxkms78 niesamowite, to teraz ludzie na Twitterze odkrywają, że stopień wygotowania jajek zależy od czasu spędzonym we wrzatku?
@kaczoor: Teraz to wszystko ludzie z internetu odkrywają - jakby im go wyłączyć to na widok bochenka chleba będą się zastanawiać kto posklejał kromki...
W sumie nie świeciłem w nocy, więc jest ok.
Komentarz usunięty przez autora
@kaczoor: Teraz to wszystko ludzie z internetu odkrywają - jakby im go wyłączyć to na widok bochenka chleba będą się zastanawiać kto posklejał kromki...